کد خبر: ۳۴۴۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۶

با مشارکت در «طرح پذیرنده ملی» همه برنده اید

«طرح‌ پذیرنده ملی» یکی از طرح‌های جدید بانک ملی ایران است که در قالب جشنواره "پذیرنده ملی" به مدت سه ماه ( از ابتدای بهمن تا پایان فرودین ماه 1403) ویژه پذیرندگانی که دستگاه کارتخوان و یا درگاه پرداخت خود را به حساب‌های بانک ملی ایران متصل کرده اند و تمامی دارندگان کارت‌های فعال در شبکه بانکی برگزار می شود.
با مشارکت در «طرح پذیرنده ملی» همه برنده اید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایراناین بانک با هدف حمایت از  کسب و کارها، در «طرح پذیرنده ملی» خدمات متنوع و متناسبی  را برای پاسخ به درخواست های دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران، در قالب بسته های تشویقی و خدماتی  و همچنین اهدای جوایز ویژه به دارندگان کارت های بانکی ارائه می کند.

گفتنی است در این جشنواره هم دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران و هم دارندگان کارت های شبکه بانکی و موسسات مالی و اعتباری  می توانند از بسته های مختلف تشویقی و کاربردی مناسب و متمایز آن بهره مند شوند.

در این طرح دارندگان کارتخوان بانک ملی ایران می توانند برای ورود به جشنواره با حداقل ۳۰ میلیون تومان تراکنش ماهانه (POS) علاوه بر بهره مندی از بسته های کاربردی، از تسهیلات ویژه تا سقف 50 میلیارد ریال با نرخ مصوب و یا تسهیلات  2 میلیارد ریالی بدون سود و کارمزد  و هر ماه ۱۰ کمک ‌هزینه 10 میلیارد ‌ریالی خرید خودرو به قید قرعه (هر ۱ میلیون تومان ۱ امتیاز ) شرکت کنند.

جشنواره پذیرنده ملی برای دارندگان کارت های تمامی بانک ها نیز جوایز ارزنده ای را در نظر گرفته است . تمامی دارندگان کارت،  با هر یک از کارت‌های فعال خود در شبکه بانکی می توانند شانس خود را برای برنده شدن ۹۵ جایزه 100 میلیون ریالی در صورت خرید از طریق کارت‌خوان بانک‌ملی(سداد)؛ به قید قرعه با کسب حداقل ۲ امتیاز، (هر ۱۰۰ هزار تومان  یک امتیاز) در هر ماه امتحان کنند. 

برای شرکت در این جشنواره کافی است تا پرداخت‌های بالای 200 هزار تومانی خود را از طریق ابزارهای پذیرش (مانند کارتخوان، درگاه پرداخت و اپلیکیشن‌های پرداخت) شرکت خدمات پرداخت الکترونیک سداد انجام دهید.

بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی و با بیشترین تعداد دارندگان کارت بانکی در کشور و شبکه گسترده پشتیبانی در سطح ملی، سعی دارد از طریق بسته‌های تشویقی و خدماتی در قالب «طرح پذیرنده ملی» کمک ‌نماید تا کسب و کارها نیازمندی‌های متنوعِ خدمات بانکداری و پرداخت خود را به صورت متمرکز و به کمک شبکه گسترده شعب  این بانک دریافت  و از این طریق ضمن جلوگیری از پراکندگی امور بانکی و اتلاف وقت‌ ناشی از آن، بر فعالیت‌های کسب و کاری خود تمرکز کنند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر