کد خبر: ۳۴۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲

تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

با استفاده از یک روش جراحی پیشرفته و با بهره‌گیری از انرژی کوانتوم، فشار‌های عصبی وارده به نخاع مردی 44 ساله که سبب اختلال و محدودیت حرکتی این بیمار شده بود؛ توسط تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس، با موفقیت حذف شد.
تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس یکی از دو بیمارستان سازمان تأمین‌اجتماعی در استان گلستان است که در اسفند ماه 1375 افتتاح شده و با 127 تخت فعال در این استان در حال فعالیت است.

 این بیمار که به‌علت درد شدید در ناحیه کمر و اختلال حرکتی در پای راست به بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس مراجعه کرده بود، بعد از یک عمل جراحی بسته و سرپایی موفقیت‌آمیز و برداشتن فشارهای عصبی از روی نخاع، با حال عمومی خوب و بدون هیچ مشکل جسمی، ترخیص شد.
براساس این گزارش، دکتر کمال چوگان متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس سرپرست تیم جراحی بر روی این بیمار در مورد این عمل جراحی و تجهیزاتی که برای انجام این عمل مورد استفاده قرارگرفته است، می‌گوید: در این روش جراحی بسته، اتصالات مولکولی دیسک با کمک انرژی کوانتوم و ابزار‌های ظریف تخلیه شده و در نتیجه فشار‌های عصبی به نخاع برداشته می‌شود.
وی با بیان اینکه به طور سنتی درمان دیسک با جراحی باز انجام می‌شود که همراه با برش‌های بزرگ و خراش بدنی قابل توجه است، می افزاید: پیشرفت‌ها در فناوری پزشکی، راه را برای یک روش کم‌تهاجمی به نام جراحی دیسک با کمک انرژی کوانتوم باز کرده است.

وی می‌گوید: این عمل سرپایی بسته بدون بیهوشی، بدون برش و آسیب جراحی، بدون عفونت و چسبندگی پس از عمل و همچنین دوران نقاهت کمتر انجام می‌شود و بیمار ۲ ساعت پس از عمل تخلیه دیسک، از بیمارستان  ترخیص می‌شود.
به گفته وی، دوره درمان کوتاه‌تر و درد کمتر از مهم‌ترین مزایای عمل تخلیه دیسک با انرژی کوانتوم است. دکتر چوگان می‌افزاید: این عمل هرچند برای همه بیمارانی که از عارضه دیسک رنج می‌برند، مناسب نیست اما برای بیمارانی که  با تشخیص پزشک متخصص نیاز به عمل جراحی دارند، روشی بسیار مؤثر است.
به گفته او، این عمل برای اولین بار در استان گلستان پس از تهران، مشهد و شیراز در بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس انجام شده است.
براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ م. ن بیمار 44 ساله که تحت عمل این جراحی قرار گرفته است، در مورد شرایط جسمانی خود قبل از انجام این عمل جراحی می‌گوید: مدتی از درد کمر و اختلال حرکتی در پای راست رنج می‌بردم. برای درمان این مشکل به بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس مراجعه کردم و پس از تشخیص بیماری توسط پزشک متخصص، در این بیمارستان بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات درمانی را توسط تیم جراحی متبحری که در بیمارستان در حال فعالیت است، دریافت کردم.
وی با بیان اینکه بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی هستم، می‌گوید: خدا را بسیار شاکرم که امکانات و خدمات درمانی با کیفیتی را به صورت رایگان در این بیمارستان دریافت کردم. در غیر این‌صورت این عمل باید در بیمارستان‌های خصوصی شهرهای بزرگ با هزینه‌ای حدود 45 میلیون تومان انجام می‌شد.
وی در خصوص وضعیتش بعد از عمل جراحی می‌گوید: با حال عمومی خوب و مساعد از بیمارستان ترخیص شدم و بعد از عمل،  درد کمرم بهبود یافته و درد پای راستم نیز که از کشاله ران شروع می‌شد و تا کف پا ادامه داشت، دیگر احساس نمی شود.
او اضافه می‌کند: سازمان تأمین‌اجتماعی تکیه‌گاه مطمئنی برای خانواده‌های کم‌درآمد از جمله اقشار کارگر است چون خدمات درمانی این سازمان در عین کیفیت، برای آنها رایگان است.

توسعه خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی در گلستان ادامه دارد

دکتر رمضان زینلی مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان گلستان با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه سازمان تأمین‌اجتماعی، ارائه خدمت باکیفیت و توسعه خدمات درمانی با محوریت عدالت و دسترسی آسان به خدمات است، می‌گوید: استان گلستان با جمعیتی بالغ بر 2 میلیون نفر، دارای 280 هزار نفر بیمه‌شده اصلی، نزدیک به 900 هزار نفر بیمه‌شده اصلی و تبعی و همچنین 120 هزار نفر مستمری‌بگیر است که از خدمات بیمه‌ای و درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند هستند.
به گفته او، در سال گذشته بالغ بر 11 میلیون و 400 هزار نفر از خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی استان در دو بخش درمان مستقیم و غیر‌مستقیم بهره برده‌اند که سهم بخش درمان مستقیم ارائه خدمات به حدود 3 میلیون نفر/بار و سهم درمان غیرمستقیم حدود 8 میلیون و 400 هزار نفر/بار بوده است.
دکتر زینلی می‌افزاید: در بخش درمان مستقیم، از تعداد 3 میلیون مراجعه، 25 هزار نفر از خدمات بستری استفاده کرده‌اند و تعداد خدمات دارو و پاراکلینیکی ارائه‌شده به این بستری‌شدگان، 180 هزار مورد خدمت بوده است. همچنین تعداد یک میلیون و 520 هزار نفر به‌طور سرپایی ویزیت شده و تعداد یک میلیون و 260 هزار مورد خدمات دارو و پاراکلینیکی دریافت کرده‌اند.
وی توسعه قابل توجه و عدالت‌محور مراکز، تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی را مهم‌ترین دستاورد یک‌ساله بخش درمان تأمین‌اجتماعی استان گلستان اعلام می‌کند و می‌گوید: مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان گلستان با دو بیمارستان مجهز و پیشرفته در شهرهای گرگان و گنبدکاووس و 9 مرکز درمان سرپایی در شهرهای گرگان (2 مرکز)، علی‌آباد کتول، کردکوی، بندرترکمن، آزادشهر، رامیان، کلاله و بندرگز سالانه بیش از 3 میلیون خدمت درمانی رایگان به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی استان گلستان و استان‌های همجوار ارائه می کند. در حوزه درمان غیرمستقیم نیز با حدود 1500 مرکز، طرف‌ قرارداد هستیم که این بخش نیز بیش از 7 میلیون بار مراجعه را در سال پاسخگوست.
وی اضافه می‌کند: اخذ مجوز خرید ام.آر.آی برای بیمارستان‌های استان گلستان، اجرای هتلینگ 50 تخت بستری بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس، ارتقای هتلینگ 25 تخت بستری نوزادان این بیمارستان، راه‌اندازی درمانگاه شهدای کلاله، راه‌اندازی و افتتاح درمانگاه مدافعین سلامت شهرستان بندرگز، بهره‌برداری از 50 تخت بستری و نوسازی و بهسازی واحد تغذیه در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان، راه‌اندازی شیفت دوم درمانگاه شهرستان بندرترکمن، افزایش تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی استان و اخذ مجوز خرید 4 تخت ICU پیشرفته و ساخت و بازسازی 12 تخت ICU در بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس از مهم‌ترین اقدامات توسعه‌ای بوده که طی سال گذشته توسط مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان انجام شده است.

خدمات و امکانات بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس

بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبد‌کاووس که یکی از دو بیمارستان سازمان تأمین‌اجتماعی در استان گلستان است، در اسفند ماه 1375 افتتاح شده است. این بیمارستان در زمینی با وسعت 13.5 هکتار، در یک طبقه با 127 تخت فعال و بخش‌های آی.سی.یو، سی.سی‌.یو، ان.آی.سی.یو؛ نوزادان، اطفال، ژنیکولوژی، جراحی زنان، جراحی مردان، داخلی، زایشگاه، داخلی جراحی عمومی و اورژانس در حال فعالیت است و براساس آخرین ارزیابی‌‌های صورت‌گرفته از سوی معاونت درمان سازمان تأمین‌اجتماعی، این بیمارستان در شش ماهه اول امسال، 92.6 درصد ضریب اشغال تخت داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر