کد خبر: ۳۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵

معرفی سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان دستگاه برگزیده در امر اقامه نماز

سازمان تأمین‌اجتماعی در سی‌امین اجلاس سراسری نماز، از سوی ستاد اقامه نماز کشور، به‌عنوان دستگاه برگزیده در امر اقامه نماز معرفی شد و مورد تجلیل قرار گرفت.
معرفی سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان دستگاه برگزیده در امر اقامه نماز

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛  در سی‌امین اجلاس سراسری نماز در شهر زنجان، با اعلام رسمی نتایج بررسی عملکرد دستگاه‌های مختلف کشور در صف و ستاد، عملکرد سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز شایسته تقدیر شناخته شد.


در متن رسمی اعلام نتایج که با امضای حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور صادر شده، آمده است: "هیأت عالی داوری ستاد اقامه نماز کشور با الهام از رهنمودها و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سیزدهمین اجلاس سراسری نماز و در اجرای ماده 20 آیین‌نامه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز مصوب هیأت محترم وزیران، عملکرد سال 1401 دستگاه‌های اجرایی کشور در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز را براساس مأموریت‌ها و تکالیف حاکمیتی و قانونی و برنامه‌های مصوب هر یک از دستگاه‌ها مورد ارزیابی قرارداده و براساس نتایج به‌دست‌آمده، عملکرد سازمان تأمین‌اجتماعی از حیث اجرای مطلوب مفاد تفاهم‌نامه بین ستاد و سازمان؛ برگزاری مناسب دوره آموزشی، توجیهی جهت یک هزار نفر از امامان جماعت روحانی سازمان تأمین‌اجتماعی و هدایت و راهبری مناسب امر اقامه نماز در واحدهای تابعه دستگاه شایسته تقدیر می‌باشد."


براساس این گزارش، سی‌امین اجلاس سراسری نماز بعدازظهر روز شنبه 16 دی ماه با قرائت پیام رهبر معظم انقلاب و با حضور و سخنرانی دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در زنجان برگزار شد و در این مراسم از فعالان برگزیده اقامه نماز و دستگاه‌های برتر در حوزه نماز و فعالان نماز تجلیل به عمل آمد.


گفتنی است در این اجلاس، از بین مجموعه دستگاه‌های اجرایی کشور، 8  مجموعه از جمله سازمان تأمین‌اجتماعی به پاس تلاش قابل تقدیر در ترویج فرهنگ اقامه نماز و برپایی شایسته نماز، مورد تقدیر قرار گرفتند و از رئیس‌جمهور لوح تقدیر دریافت کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر