کد خبر: ۳۴۳۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵

لندن: کُندترین مرکز شهر جهان برای رانندگی

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که لندن، به‌علت محدودیت سرعت ۳۲ کیلومتر در ساعت، کُندترین مرکز شهر در جهان برای رانندگان است.
لندن: کُندترین مرکز شهر جهان برای رانندگی

مخاطب 24- شرکت فناوری مکان‌یابی تام‌تام اعلام کرد که در سال گذشته، سفر‌های ۱۰ کیلومتری (۶.۲ مایلی) در مرکز شهر لندن به‌طورمیانگین ۳۷ دقیقه و ۲۰ ثانیه طول کشیده است.

این [مدت]یک دقیقه بیشتر از [مدت مشابه در]سال ۲۰۲۲ و طولانی‌ترین مدت بین ۳۸۷ شهر در ۵۵ کشور مورد بررسی است. به این ترتیب، لندن برای دومین سال متوالی کُندترین مرکز شهر جهان شد.

در رتبه دوم دوبلین، پایتخت ایرلند، قرار دارد که سفر‌های ۱۰ کیلومتری در آن معمولا ۲۹ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

در رده‌های بعدی، تورنتو، کانادا (۲۹ دقیقه)؛ میلان، ایتالیا (۲۸ دقیقه و ۵۰ ثانیه)؛ و لیما در پرو (۲۸ دقیقه و ۳۰ ثانیه) قرار گرفتند.

در بریتانیا، منچستر (۲۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه) دوم شد و بعد از آن لیورپول (۲۲ دقیقه و ۵۰ ثانیه)، بریستول (۲۲ دقیقه و ۴۰ ثانیه)، و ادینبورگ (۲۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

طول مدت سفر در سال گذشته در ۲۱ شهر از ۲۵ شهر بررسی‌شده بریتانیا افزایش یافت.

تام‌تام اساس بررسی‌اش را سفر در شعاع ۵ کیلومتری از مرکز شهر قرار داد. استفانی لئونارد، رئیس امور دولتی و نظارتی این شرکت گفت: «لندن واقعا کُندترین جای جهان برای رانندگی است.»

«به‌ویژه در قلب مرکز شهر، محدودیت حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت یا بیشتر از آن نداریم، بلکه حداکثر سرعت ۳۲ کیلومتر بر ساعت است.»

«زیرساختی برای رانندگی پُرسرعت وجود ندارد.»

[اداره]ترابری لندن (تی‌اف‌ال) در چهار ماه پایانی سال محدودیت سرعت را در ۶۵ کیلومتر (۴۰.۴ مایل) دیگر از جاده‌های جنوب پایتخت به ۲۰ مایل در ساعت [۳۲ کیلومتر در ساعت]کاهش داد.

در ماه سپتامبر، وقتی که این اقدام اعلام شد، این اداره ترابری گفت که طول کل جاده‌های دارای محدودیت سرعت ۲۰ مایل در ساعت [۳۲ کیلومتر در ساعت]را به ۱۴۰ کیلومتر (۸۷ مایل) می‌رساند و آن‌ها را «برای همگان امن‌تر» می‌کند.

دولت در اکتبر سال گذشته «طرحی برای رانندگان» را منتشر کرد که شاید قصد دولت برای اعمال رعایت این حدود [سرعت]بود.

دولت اعلام کرد: «به‌صراحت می‌گوییم که محدودیت‌های سرعت ۲۰ مایل [۳۲ کیلومتر]در ساعت انگلستان باید به‌شکلی مناسب، درجایی که مردم آن را می‌خواهند، اعمال شود- نه آنکه اقدام کلی بی‌دلیلی باشد.»

این یک ماه بعد از آن بود که ولز نخستین کشور در بریتانیا شد که محدودیت سرعت پیش‌فرض را در خیابان‌های مناطق مسکونی و جاده‌هایی که معمولا عابران پیاده از آن‌ها عبور می‌کنند از ۳۰ به ۲۰ مایل در ساعت [۴۸ به ۳۲ کیلومتر در ساعت]رساند.

تام‌تام دریافت که افزون بر اینکه خیابان‌های مرکز شهر لندن کندترین خیابان‌های جهان در زمانی‌اند که تردد آزادانه جریان دارد، رانندگان بیشترین زمان را به‌علت ازدحام ترافیک از دست می‌دهند.

در این مطالعه همچنین معلوم شد که در سال گذشته، از نظر قیمت سوخت، لندن سومین شهر گران جهان بود.

لئونارد گفت: «تحلیل ما از تاثیر اقتصادی ازدحام ترافیک نشان داد که تردد کُند لندن و مصرف سوخت زیاد در این شهر آن را یکی از گران‌ترین شهر‌های جهان برای رانندگی کرده است.»

«با دوری از ساعت‌های اوج سنگینی ترافیک، می‌توان تا ۱۸۷ پوند در سال در هزینه سوخت صرفه‌جویی کرد.»

«در عین حال، مقام‌های محلی باید از برنامه‌هایی حمایت کنند که دوچرخه‌سواری، استفاده از حمل‌ونقل عمومی، و افزایش سهم روش‌های دیگر در ترابری و رفت‌وآمد را تشویق می‌کنند.»



منبع: ایندیپندنت فارسی 

 

 

برچسب ها: لندن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر