کد خبر: ۳۴۲۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰
‌می‌توانیم قهرمان شویم

سطح فوتبال ایران و هنگ‌کنگ قابل مقایسه نیست

کارشناس فوتبال اصفهان، گفت: توان و کیفیت فوتبال هنگ‌کنگ با فوتبال ایران اصلا قابل مقایسه نیست و می‌توانیم به راحتی پیروز شویم و اگر اتفاق خاصی نیفتد، با ۹ امتیاز از مرحله گروهی صعود می‌کنیم.
سطح فوتبال ایران و هنگ‌کنگ قابل مقایسه نیست

به گزارش مخاطب ۲۴، رسول کربکندی، با اشاره به بازی امشب تیم ملی مقابل هنگ‌کنگ، اظهار داشت: امسال گروه سختی نداریم و تیم‌هایی مثل فلسطین و هنگ‌کنگ می‌توانند برای فوتبال ما مشکلی ایجاد کنند و شاید بتوان امارات را رقیب سرسخت‌تری دانست.

وی افزود: توان و کیفیت فوتبال هنگ‌کنگ با فوتبال ایران اصلا قابل مقایسه نیست و می‌توانیم به راحتی پیروز شویم و اگر اتفاق خاصی نیفتد، با ۹ امتیاز از مرحله گروهی صعود می‌کنیم.

دروازه‌بان اسبق تیم ملی در ادامه به بازی ایران مقابل فلسطین اشاره کرده و گفت: در هر تورنمنتی بازی اول مشکلات خاص خودش را دارد، چون تیم‌ها از هم شناخت کافی را ندارند، ما مقابل فلسطین خیلی زود به گل رسیدیم و همین باعث شد تا فلسطین خیلی دست و پا بسته عمل کند. گلزنی زودهنگام همه برنامه‌های تاکتیکی و نظم فنی یک تیم از بین می‌برد و شیرازه تیم را بهم می‌ریزد.

وی ادامه داد: فلسطین در نیمه اول کاملا در مشت ما بود و از بازی مقابل ما ترس داشتند، البته ما هم روی یک ارسال خیلی معمولی و اشتباه گل خوردیم و این می‌تواند برای بازی مقابل تیم‌های بزرگ نگرانی ایجاد می‌کند.

کربکندی با تاکید بر اینکه برد پرگل مقابل فلسطین برای شروع مسابقات نتیجه خوبی بود، یادآور شد: در مجموع مقابل فلسطین به ویژه در نیمه اول خیلی شاداب بازی کردیم و هماهنگی بالایی داشتیم، اما در نیمه دوم ترس بازیکنان فلسطین از ما ریخت و سعی کردند تا جایی که می‌توانند با فوتبال جلوی ما را بگیرند و هر جایی هم که کم می‌آوردند رو به خشونت آورده و با خطا‌هایی مکرر کمبودشان را جبران می‌کردند.

وی با بیان اینکه قلعه‌نویی مقابل فلسطین از ترکیب ثابت و مشخصی استفاده نکرد، متذکر شد: قلعه‌نویی اجازه نداد که دستش برای سایر رقبا باز شود و برای اینکه همه بازیکنان در شرایط مسابقه باشند، تلاش کرد تا مقابل فلسطین از اکثر آن‌ها استفاده کند و در دو بازی آینده هم می‌تواند سایر بازیکنان را به زمین بفرستد و برای مراحل حذفی بهترین نفراتش را انتخاب و با دید بهتری تیم را ارنج کند.

این کارشناس فوتبال اصفهان در پاسخ به این سوال که ایران در این دوره از رقابت‌ها چقدر شانس قهرمانی دارد، گفت: ما تیم خیلی پر مهره‌ای داریم و در همه پست‌ها چند بازیکن باکیفیت حضور دارند و تنها نگرانی من به کار‌های دفاعی تیم بر می‌گردد. تیم ما ساختار دفاعی قدرتمندی ندارد و مدافعان مرکزی و گاهی اوقات دفاع‌های کناری تیم تنها به فکر مشارکت در حمله هستند و به نظرم دفاع ما مقابل تیم‌های سرعتی و تیم‌هایی که روی زمین بازی می‌کنند، شکننده باشد.

وی با تاکید بر اینکه تیم فوتبال ایران در هیچ دوره‌ای به انداره امروز پر مهره نبوده است، اضافه کرد: ما در خط هافبک و حمله شرایط خوبی داریم و مهاجمان ما می‌توانند حتی موقعیت‌های کم ارزش را هم تبدیل به گل کنند و ساختار دفاعی تنها نقطه‌ای است که می‌تواند به ما ضربه بزند؛ تیم ملی ایران در هیچ دوره‌ای به اندازه امروز مهره تاثیرگذار نداشته و علاوه بر بازیکنانی که مقابل فلسطین بازی کردند، بازیکنان خوب دیگری هم داریم که هنوز به آن‌ها بازی نرسیده و دست قلعه‌نویی از نظر بازیکن باز است و شاید تنها دغدغه سرمربی تیم، دفاع‌های مرکزی ماست.

کربکندی با تاکید بر اینکه در پست دفاع مرکزی بازیکن زیادی نداریم، گفت: تیم‌هایی که از نظر فوتبالی حریف ما نمی‌شوند، رو به خشونت می‌آورند و مقابل فلسطین هم به همین ترتیب چند مصدوم دادیم و این رویه می‌تواند در بازی‌های سخت مشکل‌ساز شود؛ ما باید به شیوه‌ای بازی کنیم که خطر و احتمال آسیب‌دیدگی بازیکن‌ها به حداقل برسد تا در ادامه راه به مشکل نخوریم.

وی ژاپن، عربستان، کره جنوبی، استرالیا و ایران را جدی‌ترین مدعیان قهرمانی دانسته و افزود: البته نباید تیم‌های درجه دو را دست کم گرفت، اما به نظرم ما حداقل به نیمه‌نهایی می‌رسیم، مگر آن که اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای رخ دهد و در مراحل پایین‌تر به یکی دیگر از مدعیان جام بخوریم.

منبع : تسنیم 

 

آخرین اخبار
اخبار داغ
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر