کد خبر: ۳۴۲۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰
لیگ برتر هندبال بانوان

سپاهان سومین برد پیاپی را به دست آورد

اصفهان - تیم هندبال بانوان سپاهان در دیدار هفته نهم لیگ برتر مقابل تیم شهید چمران لارستان پیروز شد.
سپاهان سومین برد پیاپی را به دست آورد

به گزارش مخاطب ۲۴؛ تیم هندبال بانوان سپاهان در چارچوب هفته نهم لیگ برتر ظهر امروز در سالن ۲۵ آبان اصفهان میزبان تیم شهید چمران لارستان بود.

ندا علیزاده و نجمه خجسته داوران این دیدار بودند، همچنین صبیحه دستجردی به عنوان نماینده فدراسیون و فاطمه حاجیان به عنوان ناظر فنی حضور داشتند.

بانوان سپاهان در نیمه نخست با نتیجه ۱۳ بر ۱۱ به پیروزی رسیدند؛ در نیمه دوم نیز طلایی‌پوشان عملکرد خوبی داشتند و در پایان سپاهان با نتیجه ۳۰ بر ۲۰ به پیروزی رسید.

به این ترتیب شاگردان فاطمه محمدخانی ششمین پیروزی خود در لیگ برتر هندبال را به دست آوردند و با ۱۲ امتیاز به رده چهارم صعود کردند.

منبع : فارس

آخرین اخبار
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر