کد خبر: ۳۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۵
امام جمعه اصفهان:

تاسیس بانک‌های خصوصی از اشتباهات حوزه اقتصاد بود

اصفهان - امام جمعه اصفهان یکی از اشتباهات در حوزه اقتصاد را تاسیس بانک‌های خصوصی عنوان کرد و گفت: یکی از اشتباهاتی که انجام شد تاسیس بانک‌های خصوصی بود، در حالی که باید پول مردم در اختیار دولت قرار گیرد تا دولت بتواند به مردم خدمت کند.
تاسیس بانک‌های خصوصی از اشتباهات حوزه اقتصاد بود

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار با سرپرست اداره امور شعب بانک ملی استان اصفهان با اشاره به اهمیت اولویت‌بندی اجرای مسائل مهم در کشور اظهار داشت: این که رهبر معظم انقلاب می‌فرماید اولویت‌ها را در نظر بگیرید به دلیل اهمیت این مسئله است و به ویژه یکی از این امور، مسائل مهم اقتصادی است.

وی افزود: زمانی که رؤسای جمهور سفر می‌کنند و در سفر وعده می‌دهند، اما پس از آن این وعده‌ها محقق نمی‌شود، درست نبوده و برای وجهه رئیس جمهور خوب نیست.

امام جمعه اصفهان با بیان این که ابتدا باید اولویت‌ها را در نظر گرفت، گفت: باید تخصیص‌هایی که وعده آن داده شده است محقق شود، زیرا مردم روی وعده‌ها داده شده کار می‌کنند و کار خود را توسعه می‌دهند.

وی با تاکید بر اهمیت تولید و اولویت این مسئله در کشور تصریح کرد: زمانی که تولید افزایش یابد درآمد‌های دولت نیز افزایش پیدا می‌کند، بنابراین باید تولید را زیاد و به تولیدکننده کمک کرد.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد اضافه کرد: در ابتدای انقلاب یکی از بهترین درآمد‌ها در روستا مربوط به قالیبافی بود و این محصول صادر می‌شد، اما به دلیل برخی اشتباهات و نداشتن فهم درست در صادرات آن، این تولید نیز با مشکل مواجه شد.

وی یکی دیگر از اشتباهات در حوزه اقتصاد را تاسیس بانک‌های خصوصی عنوان کرد و ادامه داد: یکی از اشتباهاتی که انجام شد تاسیس بانک‌های خصوصی بود، در حالی که باید پول مردم در اختیار دولت قرار گیرد تا دولت بتواند به مردم خدمت کند و این پول به خود مردم بازگردد.

امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: نکته جالب این مسئله آن است که هر مقدار این بانک‌ها خطا می‌کنند به آن‌ها کمک می‌شود و این بانک‌ها از پول مردم شرکت تاسیس می‌کنند، بنابراین هر چیزی را نمی‌توان خصوصی کرد و برخی موارد رگ حیاتی کشور است.

در ابتدای این جلسه نیز رئیس بانک ملی اصفهان گزارشی از شبکه بانکی استان اصفهان ارائه کرد و اظهار داشت: از مجموع چهارصد و ۱۹ هزار میلیارد تومان منابعی که در تمام شبکه بانکی استان اصفهان در اختیار است مقدار ۳۷۳ هزار میلیارد تومان قابلیت تخصیص داشته و باقیمانده آن را بانک مرکزی به عنوان ذخیره بانکی در اختیار دارد.

وی افزود: از منابع قابل تخصیص، میزان ۲۷۵ هزار میلیارد آن تاکنون در شاخه‌های مختلف اعم از تولید، بازرگانی، خدمات و تکالیفی که مجلس شورای اسلامی در قانون برای کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و در حوزه‌های فرزندآوری و ازدواج معین کرده پرداخت تسهیلات انجام شده است.

رئیس بانک ملی اصفهان به بیان برخی از موانع جذب سرمایه در استان اصفهان گفت: استان‌های مختلف بسیار پذیرای سرمایه هستند و کمک دستگاه‌های نظارتی، سیستم‌های کنترلی و دستگاه‌های اجرایی سبب رشد سرمایه در سایر استان‌ها می‌شود، اما در اصفهان به دلیل نظارت‌های سخت، این اتفاق نمی‌افتد.

منبع : تسنیم 

 

برچسب ها: بانک خصوصی بانک‌
آخرین اخبار
اخبار داغ
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
اکثریت آمریکایی‌ها با اقدام نظامی در ونزوئلا مخالفند اکثریت آمریکایی‌ها با اقدام نظامی در ونزوئلا مخالفند
نتایج نظرسنجی یوگاو نشان می‌دهد ۷۶ درصد مردم آمریکا اقدام نظامی در ونزوئلا را رد می‌کنند و خواستار شفاف‌سازی دولت درباره سیاست خارجی واشنگتن هستند.
ائتلاف جدید اهل‌سنت عراق؛ اتحاد پایدار یا ائتلافی موقت؟ ائتلاف جدید اهل‌سنت عراق؛ اتحاد پایدار یا ائتلافی موقت؟
پنج جریان اصلی اهل‌سنت عراق ائتلافی با نام «شورای ملی سیاسی» تشکیل داده‌اند؛ تحلیلی که برخی آن را نسخه سنی چارچوب هماهنگی شیعیان می‌دانند، اما درباره ماندگاری آن تردید‌های جدی مطرح شده است.
هشدار عراقچی درباره پیامد‌های قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه هشدار عراقچی درباره پیامد‌های قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه
وزیر خارجه ایران در دیدار با نماینده ویژه سازمان ملل در مسقط، تجاوزات اسرائیل و تداوم محاصره یمن را محکوم کرد و نسبت به پیامد‌های قانون‌شکنی تل‌آویو برای امنیت منطقه هشدار داد.
تصمیم AFC درباره بازی استقلال–الوصل تصمیم AFC درباره بازی استقلال–الوصل
با وجود گمانه‌زنی‌ها درباره لغو دیدار استقلال و الوصل به‌دلیل آلودگی هوا، نماینده AFC صبح چهارشنبه بر اساس شاخص آلودگی شهرقدس درباره برگزاری مسابقه تصمیم نهایی را اعلام می‌کند.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر