کد خبر: ۳۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از مسیر فرابورس

اصفهان - مدیرعامل شرکت فرابورس ایران گفت: در فرابورس، تابلو‌ها و ابزار‌های مختلفی برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی وجود دارد که شرکت‌ها از جمله دانش‌بنیان‌ها می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.
تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از مسیر فرابورس

به گزارش مخاطب ۲۴، محمدعلی شیرازی، افزود: در ۸ ماهه امسال، ۳۸ شرکت در مجموع ۹ هزار میلیارد تومان تأمین مالی کردند که از این میزان ۴۵۰ میلیارد تومان آن متعلق به شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.

وی بیان کرد: در فرابورس تابلو‌های متفاوتی تعریف شده است که شامل بازار اول، بازار دوم، بازار نوآفرین، بازار پایه و... است. همچنین ابزار‌ها و نهاد‌های مالی متفاوتی نیز از جمله صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان، صندوق املاک و مستغلات، اوراق تأمین مالی استاندارد، صندوق‌های جسورانه، اوراق تأمین مالی استاندارد، اسناد خزانه اسلامی، تأمین مالی جمعی، انتشار اوراق و... وجود دارند که شرکت‌ها با توجه به نوع فعالیت، اندازه و عمر بنگاه اقتصادی می‌توانند از مزایای آن‌ها بهره‌مند شوند. برای مثال شرکت‌های بزرگ و کم‌ریسک می‌توانند با توجه به اندازه، نوع فعالیت و عمر شرکت، متقاضی درج در تابلوی اول و دوم باشند و شرکت‌های کوچک و پرریسک نیز می‌توانند از سایر ابزار‌ها و نهاد‌ها مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، صندوق جسورانه، اوراق تأمین مالی، تأمین مالی جمعی و... بهره‌مند شوند.

وی به آمار شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرفته شده در فرابورس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، سهام تعداد ۲۴ شرکت دانش‌بنیان، در فرابورس ایران در حال معامله است. همچنین دو شرکت دانش‌بنیان نیز در مرحله عرضه قرار دارند که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، سهام آن‌ها عرضه شود.۵ شرکت دانش‌بنیان هم در انتظار درج در تابلوی معاملات هستند که پس از درج نماد، سهام آن‌ها در بازار عرضه خواهد شد.

شیرازی، افزود: ۲۲ شرکت دانش بنیان نیز متقاضی پذیرش در فرابورس هستند که از این تعداد، ۱۳شرکت متقاضی پذیرش در بازار اول و دوم فرابورس و ۹ شرکت متقاضی حضور در بازار نوآفرین هستند. بازار نوآفرین از دو تابلو رشد و دانش‌بنیان تشکیل شده است و اولین شرکت دانش‌بنیان اخیرا در هیئت پذیرش بازار نوآفرین مطرح و پذیرش شد.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران با اشاره به مزایای تأمین مالی شرکت‌ها از محل بازار سرمایه تصریح کرد: شرکت‌ها می‌توانند برای کسب اطلاعات در خصوص نحوه و شرایط پذیرش به سایت شرکت مراجعه کنند. البته به شرکت‌های متقاضی توصیه می‌شود برای انتخاب ابزار مناسب، متناسب با شرایط شرکت و تسریع در پذیرش از خدمات شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری دارای مجوز از سازمان بورس استفاده کنند.

منبع : ایسنا 

 

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت