کد خبر: ۳۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از مسیر فرابورس

اصفهان - مدیرعامل شرکت فرابورس ایران گفت: در فرابورس، تابلو‌ها و ابزار‌های مختلفی برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی وجود دارد که شرکت‌ها از جمله دانش‌بنیان‌ها می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.
تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از مسیر فرابورس

به گزارش مخاطب ۲۴، محمدعلی شیرازی، افزود: در ۸ ماهه امسال، ۳۸ شرکت در مجموع ۹ هزار میلیارد تومان تأمین مالی کردند که از این میزان ۴۵۰ میلیارد تومان آن متعلق به شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.

وی بیان کرد: در فرابورس تابلو‌های متفاوتی تعریف شده است که شامل بازار اول، بازار دوم، بازار نوآفرین، بازار پایه و... است. همچنین ابزار‌ها و نهاد‌های مالی متفاوتی نیز از جمله صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان، صندوق املاک و مستغلات، اوراق تأمین مالی استاندارد، صندوق‌های جسورانه، اوراق تأمین مالی استاندارد، اسناد خزانه اسلامی، تأمین مالی جمعی، انتشار اوراق و... وجود دارند که شرکت‌ها با توجه به نوع فعالیت، اندازه و عمر بنگاه اقتصادی می‌توانند از مزایای آن‌ها بهره‌مند شوند. برای مثال شرکت‌های بزرگ و کم‌ریسک می‌توانند با توجه به اندازه، نوع فعالیت و عمر شرکت، متقاضی درج در تابلوی اول و دوم باشند و شرکت‌های کوچک و پرریسک نیز می‌توانند از سایر ابزار‌ها و نهاد‌ها مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، صندوق جسورانه، اوراق تأمین مالی، تأمین مالی جمعی و... بهره‌مند شوند.

وی به آمار شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرفته شده در فرابورس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، سهام تعداد ۲۴ شرکت دانش‌بنیان، در فرابورس ایران در حال معامله است. همچنین دو شرکت دانش‌بنیان نیز در مرحله عرضه قرار دارند که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، سهام آن‌ها عرضه شود.۵ شرکت دانش‌بنیان هم در انتظار درج در تابلوی معاملات هستند که پس از درج نماد، سهام آن‌ها در بازار عرضه خواهد شد.

شیرازی، افزود: ۲۲ شرکت دانش بنیان نیز متقاضی پذیرش در فرابورس هستند که از این تعداد، ۱۳شرکت متقاضی پذیرش در بازار اول و دوم فرابورس و ۹ شرکت متقاضی حضور در بازار نوآفرین هستند. بازار نوآفرین از دو تابلو رشد و دانش‌بنیان تشکیل شده است و اولین شرکت دانش‌بنیان اخیرا در هیئت پذیرش بازار نوآفرین مطرح و پذیرش شد.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران با اشاره به مزایای تأمین مالی شرکت‌ها از محل بازار سرمایه تصریح کرد: شرکت‌ها می‌توانند برای کسب اطلاعات در خصوص نحوه و شرایط پذیرش به سایت شرکت مراجعه کنند. البته به شرکت‌های متقاضی توصیه می‌شود برای انتخاب ابزار مناسب، متناسب با شرایط شرکت و تسریع در پذیرش از خدمات شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری دارای مجوز از سازمان بورس استفاده کنند.

منبع : ایسنا 

 

آخرین اخبار
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر