کد خبر: ۳۴۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱

اسامی و اطلاعات بدهکاران صنعت بیمه کشور افشا شد

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، گفت: صنعت بیمه بازرگانی کشور یک صنعت مردم نهاد است یعنی کل درآمد آن از حق بیمه‌های پرداختی مردم است و هزینه آن برای پرداخت خسارت زیان دیدگان در حال حاضر و آینده است.
اسامی و اطلاعات بدهکاران صنعت بیمه کشور افشا شد

مخاطب 24- قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی اظهار داشت: در حال حاضر خالص کل مطالبات صنعت بیمه کشور شامل مطالبات سررسید شده و نشده حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است.
 مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، گفت: با توجه به دستور وزیر اقتصاد و در راستای یکی از شعار‌های محوری دولت سیزدهم مبنی بر شفافیت، بناست بیمه مرکزی اسامی و اطلاعات بدهکاران عمده صنعت بیمه کشور را اعلام کند.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: صنعت بیمه بازرگانی کشور یک صنعت مردم نهاد است یعنی کل درآمد آن از حق بیمه‌های پرداختی مردم است و هزینه آن برای پرداخت خسارت زیان دیدگان در حال حاضر و آینده است این صنعت چند سالی است با معضل مطالبات مواجه شده در حال حاضر خالص کل مطالبات صنعت بیمه کشور شامل مطالبات سررسید شده و نشده در بخش‌های مختلف چیزی حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که حدود ۵۶ هزار میلیارد تومان بوده حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی بیان کرد: این ۹۰ هزار میلیارد تومان یعنی چیزی حدود ۴۰ درصد حق بیمه‌های تولیدی، یعنی چیزی که برای امسال برآورد شده حدود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولیدی ما است در حالی که ۹۰ هزار میلیارد تومان مطالبات وجود دارد.

او افزود: از این ۹۰ هزار میلیارد تومان مطالبات چیزی حدود ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان مطالبات سنواتی است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته این بخش هم ۵۰ درصد افزایش داشته است. ۱۶۴ بیمه‌گذار ما بدهی سنواتی بالای ۱۰ میلیارد تومان، ۱۷ بیمه‌گذار ما بدهی سنواتی بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان و ۳ بیمه‌گذار هم بالای ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی سنواتی دارند که اسامی آن‌ها را بناست اطلاع رسانی و افشا و بر تارنمای بیمه مرکزی منتشر کنیم. همچین تا این بدهی تعیین تکلیف نشود اجازه انعقاد قرارداد با آن‌ها را نمی‌دهیم مورد دیگر این که اسامی آن‌ها را به سیستم‌های نظارتی خواهیم داد تا بدهی‌ها وصول و صنعت بیمه دچار مشکل نشود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: صنعت بیمه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر