کد خبر: ۳۴۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸
پیش‌بینی آب و هوا در روز ۵شنبه ۲۸ دی ماه

بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید در ۵ استان

سازمان هواشناسی کشور امروز پنجشنبه (۲۸ دی) برای ۵ استان بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت را پیش بینی کرده است.
بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید در ۵ استان

مخاطب 24- به گفته کارشناس سازمان هواشناسی، از اواخر وقت پنجشنبه (۲۸ دی) و روز جمعه با گذر امواج تراز میانی جو برای نیمه جنوبی کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی، هرمزگان و شرق فارس بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی را پیش بینی می‌شود.

امین حسین نقشینه به همشهری می‌گوید: «به موازت شرایط کاهش دما رخ می‌دهد و در برخی نقاط نیز گرد و خاک را شاهد خواهیم بود.»

او ادامه می‌دهد: «روز پنجشنبه دریای خزر و تا روز جمعه (۲۹ دی) خلیج فارس و تنگه هرمز بر اثر باد شدید مواج و متلاطم می‌شود. جمعه البته سواحل دریای عمان را مواج پیش بینی کردیم.»

نقشینه می‌گوید: «برای متلاطم بودن دریا سازمان هواشناسی هشدار سطح زرد را صادر کرده است. چنانکه ارتفاع موج در فراساحل و مناطق دور از ساحل بوشهر و هرمزگان حتی می‌تواند به یک متر و نیم هم برسد. برای همین، خطر غرق شدن شناگران و به طور کلی اختلال در فعالیت‌های دریایی پیش بینی می‌شود. توصیه منع شنا و غواصی در این مناطق شده است.»

او یادآور می‌شود: «برای اتفاعات این مناطق و به ویژه در استان کرمان بارش برف را پیش بینی می‌کنیم.»

کارشناس سازمان هواشناسی کشور اضافه می‌کند: «برای روز شنبه (۳۰ دی) در جنوب شرق و شرق کشور پیش بینی باد شدید را خواهیم داشت. همچنین روز یکشنبه (اول بهمن) باد شدید در نوار شمالی رخ خواهد داد و در سایر مناطق کشور جوی آرام را شاهد خواهیم بود.»

 

منیع: همشهری آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر