کد خبر: ۳۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۹
معرفی کامل فیلم شه سوار حسین نمازی

کمدی در مراسم ختم با حضور مهرداد صدیقیان و الناز حبیبی

فیلم شه سوار ساخته حسین نمازی دومین فیلم کمدی اجتماعی او بعد از فیلم شادروان است که فضای کمدی آن یکی از آثار کمدی این دوره از جشنواره را پررونق کرده است. در این مطلب نگاهی به متن و حواشی و نقدهای این فیلم می‌اندازیم.
کمدی در مراسم ختم با حضور مهرداد صدیقیان و الناز حبیبی

مخاطب24:  در خلاصه داستان فیلم شه‌ سوار آمده است: به‌ دنبال درگذشت پدر خانواده در جریان برگزاری عروسی که چندبار بهم خورده است، خانواده او قصد پنهان کردن این خبر را دارند.

 

بازیگران و عوامل فیلم شه سوار

مهرداد صدیقیان ، الناز حبیبی ، هادی کاظمی ، عباس جمشیدی‌فر ، گیتی قاسمی ، سعید عطایان ، ایمان برات‌پور، حافظ نبی زاده ، مهرناز افلاکیان ، ناهید استواری، با هنرمندی عزت اله رمضانی فر با حضورامیر دژاکام بازیگران فیلم شه سوار هستند.

تدوین «شه‌سوار» را میثم مولایی و صداگذاری آن را آرش قاسمی برعهده دارد. همچنین فردین خلعتبری موسیقی این فیلم‌سینمایی را می‌سازد.
این فیلم سینمایی محصول بنیاد سینمایی فارابی است که با مشارکت بخش خصوصی تولید شده است و در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضور خواهد داشت.

سایر عوامل فیلم سینمایی «شه سوار» عبارتند از: تهیه کننده اجرایی: سعید عطایان، مشاور تهیه کننده: سعید خانی، مجری طرح و مدیر تولید: پیمان حجازی، مدیرفیلمبرداری: مسعود سلامی، فیلمبردار: حامد اوتادی، طراح گریم: امید گلزاده، طراح صحنه: وحید زارع‌مند، طراح لباس: فاطمه صفری‌زاده، مدیر صدابرداری: امیر عاشق حسینی، جلوه‌های بصری: امیر ولیخانی، اصلاح رنگ و نور: نیما دبیرزاده، برنامه ریز: مسعود میمی، دستیار اول کارگردان: سعید بیات، منشی صحنه: حمیرا نعمت‌اله، جانشین مدیر تولید: شهرام شاهرخ، مدیر تدارکات: محسن قراخانلو، مدیر مالی: داود رواقی، تصویربردار پشت صحنه: شیما رییسی، عکاس: ریحانه زنگنه.

درباره حسین نمازی کارگردان فیلم

حسین نمازی ساخت فیلم را با یک درام تلخ اجتماعی درباره پیوند اعضا آغاز کرد. فیلم آپاندیس قدم اول نمازی در فیلمسازی به حساب می‌آید که البته در فیلم دوم یعنی شادروان مسیر اصلی و ژانر مورد علاقه‌اش را پیدا کرد و یک کمدی اجتماعی با کیفیت را راهی جشنواره چهلم کرد. او حالا بعد از دو سال با همان تم و فضای آشنای فیلم شادروان به سراغ موضوعی مشابه در فیلم شه سوار رفته است که نشان می‌دهد در این زمینه به تسلط خوبی دست پیدا کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پیدا شدن طلسم با نماد‌های یهودی در خیابان‌های تهران پیدا شدن طلسم با نماد‌های یهودی در خیابان‌های تهران
عبدالله گنجی مشاور زاکانی شهردار فعلی تهران نوشت: بعد از جنگ اخیر چند برگ کاغذ در کف خیابان‌های تهران یافت شده که طلسم با نماد‌های یهودی است.
مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد
گزارش‌ها می‌گویند آگوئار تمایل داشته در پرتغال بماند، در حالی که گیوکرش تصمیمش برای مهاجرت به لندن را قطعی کرده. این اختلاف نظر به گمانه‌زنی‌هایی دامن زده که از پایان رابطه آنها حکایت دارد؛ اگرچه هیچ‌یک از منابع رسمی تاکنون این موضوع را تأیید نکرده‌اند.
مرگ در تب زیبایی مرگ در تب زیبایی
یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.
بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی
رونی کلمن، بزرگترین بدنساز تاریخ، باید زیر تیغ جراحی برود.
چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟ چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟
فوق تخصص کودکان و نوزادان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: کودکانی که به مهد یا مدرسه می‌روند ممکن است سالانه هشت تا ۱۲ بار دچار سرماخوردگی شوند که طبیعی است.
لطفا پزشکیان را ترور کن! لطفا پزشکیان را ترور کن!
عضو شورای شهر رشت رسما از اسرائیل درخواست ترور رئیس جمهوری را مطرح کرده است!
ساپینتو: ۳ سال بود که منتظر بازگشت به استقلال بودم ساپینتو: ۳ سال بود که منتظر بازگشت به استقلال بودم
سرمربی استقلال در مراسم معارفه خود گفت: باعث خوشحالی من است که به کشور زیبای ایران بازگشتم. برگشتم به یکی از خانه‌هایی که کمتر جایی آن را تجربه کردم. سه سال بود که منتظر این موقعیت بودم
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر