کد خبر: ۳۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰

هشدار جدی هواشناسی: به شمال نروید

رئیس پلیس راه مازندران از احتمال سقوط بهمن و درراه‌ماندگی رانندگان در محور‌های مواصلاتی این استان خبر داد.
هشدار جدی هواشناسی: به شمال نروید

مخاطب 24- سرهنگ جهانتاب رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه احتمال سقوط بهمن و درراه‌ماندگی در جاده‌های کندوان، هراز و سوادکوه متصور است، اظهار داشت: رانندگان تجهیزات زمستانی به‌ویژه زنجیر چرخ به‌همراه داشته باشند.

او افزود: رانندگان از توقف در جاده‌های کوهستانی استان به‌خصوص کندوان و هراز پرهیز کنند چرا که احتمال ریزش سنگ و رانش کوه در این جاده وجود دارد.

مسافران و رانندگان می‌توانند برای آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسداد‌ها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کنند و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش‌شماره ۰۱۱ به‌طور شبانه‌روزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

تجهیزات زمستانی و سوخت کافی همراه داشته باشید

محسن هاشمی رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران به رعایت نکات ایمنی به‌هنگام تردد از محور‌های مواصلاتی به‌ویژه گردنه‌های استان تأکید و عنوان کرد: به هموطنانی که قصد تردد از محور‌های کوهستانی استان را دارند توصیه می‌شوند حتماً تجهیزات ایمنی زمستانی به‌خصوص زنجیر چرخ همراه داشته و با احتیاط رانندگی کنند.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تصریح‌کرد: مسافران و رانندگانی که قصد تردد از جاده‌های کوهستانی را دارند لازم است که قبل از سفر، خودرو خود را به تجهیزات زمستانی و سوخت کافی مجهز کنند.

وی ادامه داد: هم اکنون ۳۶ اکیپ راهداری با به کار گیری ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری و ۳۵۰ راهدار در محور‌های کوهستانی و مواصلاتی استان مستقر هستند.

هاشمی طول محور‌های برفگیر مازندران را ۳۷۰۰ کیلومتر اعلام و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۲ راهدارخانه در محور‌های مواصلاتی استان تجهیز شده و آماده سرویس دهی به مسافران و در راه ماندگان است.

مسافرین و رانندگان می‌توانند جهت کسب آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسداد‌ها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www. ۱۴۱. ir مراجعه نموده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.


منبع: تسنیم

برچسب ها: سقوط بهمن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب
عباس نعیمی، جامعه‌شناس و مدیر گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران در واکنش به قتل الهه حسین‌نژاد گفت: این جنایت بازتابی از خشونت ساختاری، فرسایش سرمایه اجتماعی و تحقیر سیستماتیک شهروندان در بستر نابرابری‌های جنسیتی و اقتصادی است.
پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد
فینال لیگ ملتهای یوفا در آلیانز آره‌نا به یک ‏ماراتون جذاب و نفس‌گیر تبدیل شد، در این ماراتون جذاب که بین اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملتهای یوفا پیگیری می شد، ‏پرتغال در ضربات پنالتی موفق به پیروزی شده و جام قهرمانی را ‏بالای سر بردند.‏
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی
حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که به طور مرتب مسواک نمی‌زنند و از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن و فیبرومیالژیا هستند.
جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
علی فرهادی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کارشناسی و حداکثر کارشناسی ارشد است گفت: آن دسته از افرادی که مدرک دکترا دارند می‌توانند با مدرک کارشناسی ارشدشان در این آزمون شرکت کنند.
پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد! پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد!
محمد قاسمی مدیرکل ثبت احوال استان کرمان در مصاحبه‌ای از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک مرد کهنوجی واقع در جنوب استان کرمان خبر داد. این در حالی است که محمد آزادی شیب‌کوه اعلام کرده دو فرزند دیگر در راه دارد.
طلاق سالمندان رکورد زد طلاق سالمندان رکورد زد
داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که طلاق در رده سنی بالای ۶۰ سال در حال افزایش است. در استان‌هایی مانند تهران، این نرخ در دهه اخیر دو برابر شده است.
برگزیده
۹۵۴ مورد تداخل فرکانسی در تهران ۹۵۴ مورد تداخل فرکانسی در تهران
مدیر کل نظارت بر طیف رگولاتوری گفت: هماهنگی قضائی برای برخورد با استفاده‌کنندگان از تجهیزات غیراستاندارد تکرارکننده تلفن همراه از برنامه‌های معاونت امور رادیویی برای رفع مشکلات ارتباطی است.
خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب
عباس نعیمی، جامعه‌شناس و مدیر گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران در واکنش به قتل الهه حسین‌نژاد گفت: این جنایت بازتابی از خشونت ساختاری، فرسایش سرمایه اجتماعی و تحقیر سیستماتیک شهروندان در بستر نابرابری‌های جنسیتی و اقتصادی است.
نظر افکار عمومی برای شهرداری فعلی مهم نیست نظر افکار عمومی برای شهرداری فعلی مهم نیست
پیروز حناچی، شهردار سابق تهران در واکنش به اظهارات مسئولان شهرداری مبنی بر این که بازپس‌گیری ملک خانه اندیشمندان از دوره او شروع شد گفت: دوستان دوره فعلی در هر موردی که با مشکل روبه‌رو می‌شوند، آن را به دوره قبل احاله می‌دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر