کد خبر: ۳۴۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶

گزارش روزانه بورس ۲۵ دی؛ صندوق‌های طلایی قرمزپوش شدند

در شرایطی که صندوق‌های طلایی به طور کامل قرمز پوش معاملات امروز را آغاز کردند، بازار سرمایه نیز با فشار عرضه به کار خود پایان داد.
گزارش روزانه بورس ۲۵ دی؛ صندوق‌های طلایی قرمزپوش شدند

مخاطب 24- بازار سهام سومین روز کاری هفته را تقریبا در محدوده‌ی صفر تابلو شروع کرد، اما رفته رفته با توجه به نزدیک شدن به ساعات انتهایی بازار بر فشار عرضه‌ها افزوده شد و در ساعات انتهایی بازار کفه‌ی منفی بازار نسبت به مثبت‌ها سنگینی کرد؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۲ هزار و ۲۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۱۹۴ هزار واحد رسید و نتوانست وارد کانال ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شود. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن با ریزشی جزئی به ارتفاع ۷۶۱ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «وامید»، «شبندر» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «فصبا» و «مادیرا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «داتام»، «انرژی» و «ثشاهد» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «کرمان»، «گدنا» و «نطرین» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

دیگر نکته‌ی معاملات امروز بازار سرمایه، قرمز پوشی کامل صندوق‌های طلایی بود که در روز‌های گذشته به واسطه‌ی رشد نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین رشد قیمت طلای جهانی، صعود پرقدرتی را تجربه کرده بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۵۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز ۱۳۹ نماد در محدوده مثبت و ۲۸۹ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۵۴ نماد در محدوده مثبت و ۲۵۰ نماد در محدوده منفی معامله شدند.


منبع: تسنیم

برچسب ها: بازار سهام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر