کد خبر: ۳۳۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۶
پیش‌بینی بورس فردا ۲۴ دی ۱۴۰۲؛

شادی تکنیالیست‌های بازار سرمایه از پولبک احتمالی شاخص کل

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ارزش معاملاتی در حدود ۶۷۰۰ میلیارد تومان و به واسطه تاثیر مثبت نماد‌های فملی، فولاد؛ پارسان و نماد شپنا حدود ۹۵۵۲ واحدی مثبت شد.
شادی تکنیالیست‌های بازار سرمایه از پولبک احتمالی شاخص کل

مخاطب 24- ارزش معاملات در روز جاری حوالی ۶۷۰۰ میلیارد تومان ثبت شد و ارزش بازار بورس نیز در محدوده‌های ۷۶۰۰ میلیارد تومان متوقف شد تا نسبت به هفته گذشته ارزش بازار ۱۰۰ همتی رشد را به خود دیده باشد.

گروه خودرویی، فلزات اساسی و گروه شیمایی بیشترین ارزش معاملاتی روز جاری را به خود اختصاص دادند و به ترتیب با ارزش معاملاتی در حدود ۵۱۹، ۲۶۹ و ۲۶۷ میلیارد تومان جایگاه اول تا سوم برترین گروه‌های صنعتی از نظر ارزش معاملاتی را به خود اختصاص دادند.

در بازار روز جاری نماد‌های اهرمی بازار مثل اهرم، جهش، توان، شتاب و موج رخ مثبتی را به خود گرفتند تا نشان دهد اهالی بازار تصمیم دارند رقم شاخص کل را به اعداد بالاتری برسانند. همچنین در آخرین گزارش منتشر شده توسط سازمان بورس اوراق بهادار تعداد فعالان بازار که در طی معاملات دو هفته پیش به عدد بالاتر از ۴۰۰ هزار کد رسیده بود در هفته گذشته با کاهش به عدد ۳۸۰۰ کد فعال رسیده است که در خوش‌بینانه‌ترین حالت این رقم نسبت به اعداد ۳۰۰ هزار نفری فعال در ماه‌های پاییزی رقم قابل قبولی است. (البته این ارقام نسبت به کل کد‌های صادر شده توسط سامانه سجام رقم بسیار ناچیزی است.)

در بازار روز جاری و با بازگشایی نماد‌های سکه‌های یک روزه قیمت سکه طرح جدید بورسی به رقمی بیش از ۳۳ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

همچنین در آخرین گزارش منتشر شده توسط بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در ادامه روند کاهشی خود به عدد ۲۳.۴۱ درصد رسیده است.

نحوه واگذاری سهام ۳ شرکت دولتی در چهارصد و دهمین جلسه هیات واگذاری به ریاست وزیر اقتصاد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. گفته می‌شود که شرکت‌های «پتروشیمی هگمتانه»، «ملی مس ایران» و «لوله گستر اسفراین» مورد در دستور جلسه بوده‌اند. تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری ۳۵ درصد از سهام شرکت «پتروشیمی هگمتانه» متعلق به شرکت مادر تخصصی ملی صنایع پتروشیمی و تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری ۱۰۰ درصد از سهام شرکت «لوله گستر اسفراین» متعلق به شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و همچنین تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری ۲ درصد سهام شرکت «ملی صنایع مس ایران» متعلق به شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدن ایران برای واگذاری از طریق بورس از دیگر مواردی بود که درباره آن تصمیم‌گیری شد.

روزنامه دنیای اقتصاد هم در خصوص بازدهی صنایع مختلف این طور نوشته است که سه صنعت «لیزینگ»، «حفاری» و «انبوه‌سازی، املاک و مستغلات» به ترتیب با ثبت بازدهی ۹، ۵ و ۵ درصدی سه صنعت برتر به لحاظ بازدهی در هفته اخیر بودند. سه صنعت «بانک‌ها و موسسات»، «سخت افزار» و «لوازم‌خانگی» با ثبت بازدهی ۲ درصدی در اواسط جدول قرار گرفتند.

همچنین این روزنامه علت جهش قیمتی اوراق تسهیلات مسکن را این گونه عنوان کرده است که «جهش تقاضای وام تعمیرات و نصبیات آپارتمان» است. رشد پرداخت دو نوع وام ۱۶۰ میلیونی و ۲۵۰ میلیونی در ماه‌های اخیر که هر دو سوار بر اوراق مسکن است عامل پرواز قیمت اوراق شد. حجم پرداخت این دو وام ۱۶۰ درصد نسبت به پارسال افزایش پیدا کرد.

بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران

امروز شاخص کل بورس تهران نه تنها رخ منفی به خود نگرفت بلکه در ادامه روند نسبتا ضعیف صعودی ایجاد شده در روز چهارشنبه امروز نیز رخ مثبتی به خود گرفت و حدود ۹۵۰۰ واحدی مثبت شد.

رخ مثبت بازار امروز برای خیلی از اهالی تکنیکالیست خوشایند بود چرا که با پولبک شاخص کل به محدوده‌های مد نظر این گروه از اهالی بازار سرمایه (محدوده سقف الگوی کلاسیک ایجاد شده در شاخص) این گروه به دنبال رسیدن به اهداف الگوی کلاسیک خود هستند و با تاکید بر خط روند ایجاد شده در اندیکاتور RSI به دنبال این موضوع هستند تا شاخص کل بتواند از پس مقاومت ۲.۲ میلیون واحدی خود برآید و بازار رخ مثبتی را به خود بگیرد. تا بازدهی اهالی بازار سرمایه برای ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ بازدهی خوبی رقم خورده باشد.

در این میان ارزش معاملاتی باید به بازار کمک کند تا سیگنال‌های ایجاد شده در روی نمودار -از جهت صرفا تکنیالی- تایید شود.

شادی تکنیالیست‌های بازار سرمایه از پولبک احتمالی شاخص کل

 

منبع: اکو ایران 

برچسب ها: بازار بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر