کد خبر: ۳۳۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
ساختار دفاعی فلسطین قوی است؛

قلعه‌نویی: در بهترین شرایط ممکن هستیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران نشست مطبوعاتی شلوغ خود در آستانه مسابقه با فلسطین را با اظهاراتی خوشبینانه آغاز کرد.
قلعه‌نویی: در بهترین شرایط ممکن هستیم

مخاطب 24- امیر قلعه‌نویی که با سابقه دومین دوره سرمربیگری در جام ملت‌ها مجموعه‌ای پرستاره را به‌عنوان یکی از مدعیان قهرمانی هدایت می‌کند درباره شرایط تیمش گفت: به زعم من در بهترین شرایط ممکن هستیم.

قلعه‌نویی در این نشست خبری کریم انصاری‌فرد، بازیکن باسابقه تیم ملی، را کنار خود داشت. مهاجمی که در چهارمین جام ملت‌ها شرکت کرده و این دومین دوره حضور او در قطر به‌عنوان بازیکن است.

* خوشحالم که بازی‌ها در قطر برگزار می‌شود
قبل از اینکه راجع به بازی صحبت کنم، می‌خواهم یکی دو مطلب را بگویم. اولا خیلی خوشحالم که بازی‌ها در قطر برگزار می‌شود، چون خود من ۴۰ سال پیش در قطر و باشگاه السد بازی می‌کردم و خاطرات خیلی خوبی هم از باشگاه السد و هم از کشور خوب قطر دارم. مطمئنم این جام ملت‌ها، بهترین جام ملت‌ها خواهد بود، بخاطر اینکه کشور قطر از برگزاری جام جهانی تجربه خوبی به دست آورده و مطمئنا این جام ملت‌ها جزء بهترین جام ملت‌های آسیا خواهد بود.

* از نظر فنی بهترین شرایط را داریم

در این نوع تورنمنت‌ها بازی اول خیلی مهم است. ما با تیمی بسیار سختکوشی بازی داریم که ساختار دفاعی خوبی داشته و بازیکنانش نیز دوندگی بالایی دارند. نتایجی که فلسطین در دو، سه بازی گذشته کسب کرده نشان می‌دهد که در ساختار دفاعی خیلی قوی است. برای ما هر بازی حکم فینال را دارد و با همه قدرت‌مان می‌خواهیم وارد مسابقات بشویم. به نظر من، طی مدتی که مسئولیت هدایت تیم ملی را برعهده گرفته‌ام، تیم ما از نظر روحی و روانی و از نظر فنی بهترین شرایط را دارد و امیدوارم با بازی‌های خوب و نتایج خوب آن چیزی که لیاقت کشور عزیزمان و مردم هست را بدست بیاوریم.


بیشتر بخوانید


* بیشترین تمرکزمان روی یکپارچه کردن تیم بود

چیزی که در این چند روز می‌شنویم، در مورد اتحاد تیم ملی و جو مثال‌زدنی اردو است. درخصوص این موضوع و اینکه همه در مورد یک هدف صحبت می‌کنند توضیح بدهید.
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرانی گفت: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکتشان مسئولیتی دارند و این باعث می‌شود که در درون زمین تلاش بیشتری کنند تا دل مردم را شاد کنند. مربیان قبلی زحمات زیادی کشیده‌اند، ولی از روزی که مسئولیت تیم ملی را برعهده گرفتیم، بیشترین تمرکز و هدفمان این بود که تیم ملی را یکپارچه کنیم، چه داخل زمین و چه بیرون زمین. این کار مهم را به وسیله خود بازیکنان انجام دادیم و خوشبختانه به این مهم نیز رسیده‌ایم. بچه‌ها باید همه مسائل دیگر را کنار بگذارند و فکر و ذکرشان این باشد که بهترین عملکردشان را درون زمین داشته باشد. بازیکنان این مسئله را در ۶، ۷ ماه گذشته نشان دادند و با وجود همه مشکلات و دغدغه‌هایی که بوده، آن‌ها بهترین عملکردشان را نشان داده‌اند. فردا هم مطمئنم عملکرد بسیار بهتری خواهیم داشت، چون در چند اردویی که با هم بودیم بازیکنان از نظر روحی، روانی و هم از نظر فنی بالاتر هستند.

* هیچ تیم ضعیفی در این تورنمنت وجود ندارد

آیا ممکن است بخاطر فشردگی مسابقات به برخی از بازیکنان استراحت بدهید یا خیر؟
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال گفت: هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و هیچ تیم ضعیفی در این تورنمنت نیست و با تمام قوا در این مسابقات می‌جنگیم.

* فوتبال آسیا با سال ۲۰۰۷ قابل مقایسه نیست

چقدر تیم ملی فوتبال ایران نسبت به نخستین تجربه شما در جام ملت‌ها تغییر کرده و مردم تا چه اندازه می‌توانند به این هدف مهم امیدوارتر باشند؟
سرمربی تیم ملی در پاسخ گفت: نسبت به آن دوره‌ای که مسئولیت داشتم فوتبال آسیا خیلی پیشرفت کرده و با سال ۲۰۰۷ قابل قیاس نیست. دلیلش نیز این است که در جام جهانی قبلی، اگر اشتباه نکنم سه تیم آسیایی به دور بعدی صعود کردند. تیم‌ها هم از نظر فنی و هم از لحاظ ساختاری خیلی پیشرفت کرده‌اند، ولی خب ما هم کشور ایران هستیم و از نظر نیروی انسانی تیم بسیار قوی هستیم و لژیونر‌های خوبی داریم و بازیکنان بسیار خوبی هم در لیگ بازی می‌کنند. امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای کشورمان باشیم. تیم خوب و منسجمی داریم و بازیکنان چه داخل زمین و چه بیرون از زمین، تیم خوب و منسجمی هستند.

 

منبع: ورزش سه

برچسب ها: امیر قلعه نویی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر