کد خبر: ۳۳۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
ساختار دفاعی فلسطین قوی است؛

قلعه‌نویی: در بهترین شرایط ممکن هستیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران نشست مطبوعاتی شلوغ خود در آستانه مسابقه با فلسطین را با اظهاراتی خوشبینانه آغاز کرد.
قلعه‌نویی: در بهترین شرایط ممکن هستیم

مخاطب 24- امیر قلعه‌نویی که با سابقه دومین دوره سرمربیگری در جام ملت‌ها مجموعه‌ای پرستاره را به‌عنوان یکی از مدعیان قهرمانی هدایت می‌کند درباره شرایط تیمش گفت: به زعم من در بهترین شرایط ممکن هستیم.

قلعه‌نویی در این نشست خبری کریم انصاری‌فرد، بازیکن باسابقه تیم ملی، را کنار خود داشت. مهاجمی که در چهارمین جام ملت‌ها شرکت کرده و این دومین دوره حضور او در قطر به‌عنوان بازیکن است.

* خوشحالم که بازی‌ها در قطر برگزار می‌شود
قبل از اینکه راجع به بازی صحبت کنم، می‌خواهم یکی دو مطلب را بگویم. اولا خیلی خوشحالم که بازی‌ها در قطر برگزار می‌شود، چون خود من ۴۰ سال پیش در قطر و باشگاه السد بازی می‌کردم و خاطرات خیلی خوبی هم از باشگاه السد و هم از کشور خوب قطر دارم. مطمئنم این جام ملت‌ها، بهترین جام ملت‌ها خواهد بود، بخاطر اینکه کشور قطر از برگزاری جام جهانی تجربه خوبی به دست آورده و مطمئنا این جام ملت‌ها جزء بهترین جام ملت‌های آسیا خواهد بود.

* از نظر فنی بهترین شرایط را داریم

در این نوع تورنمنت‌ها بازی اول خیلی مهم است. ما با تیمی بسیار سختکوشی بازی داریم که ساختار دفاعی خوبی داشته و بازیکنانش نیز دوندگی بالایی دارند. نتایجی که فلسطین در دو، سه بازی گذشته کسب کرده نشان می‌دهد که در ساختار دفاعی خیلی قوی است. برای ما هر بازی حکم فینال را دارد و با همه قدرت‌مان می‌خواهیم وارد مسابقات بشویم. به نظر من، طی مدتی که مسئولیت هدایت تیم ملی را برعهده گرفته‌ام، تیم ما از نظر روحی و روانی و از نظر فنی بهترین شرایط را دارد و امیدوارم با بازی‌های خوب و نتایج خوب آن چیزی که لیاقت کشور عزیزمان و مردم هست را بدست بیاوریم.


بیشتر بخوانید


* بیشترین تمرکزمان روی یکپارچه کردن تیم بود

چیزی که در این چند روز می‌شنویم، در مورد اتحاد تیم ملی و جو مثال‌زدنی اردو است. درخصوص این موضوع و اینکه همه در مورد یک هدف صحبت می‌کنند توضیح بدهید.
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرانی گفت: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکتشان مسئولیتی دارند و این باعث می‌شود که در درون زمین تلاش بیشتری کنند تا دل مردم را شاد کنند. مربیان قبلی زحمات زیادی کشیده‌اند، ولی از روزی که مسئولیت تیم ملی را برعهده گرفتیم، بیشترین تمرکز و هدفمان این بود که تیم ملی را یکپارچه کنیم، چه داخل زمین و چه بیرون زمین. این کار مهم را به وسیله خود بازیکنان انجام دادیم و خوشبختانه به این مهم نیز رسیده‌ایم. بچه‌ها باید همه مسائل دیگر را کنار بگذارند و فکر و ذکرشان این باشد که بهترین عملکردشان را درون زمین داشته باشد. بازیکنان این مسئله را در ۶، ۷ ماه گذشته نشان دادند و با وجود همه مشکلات و دغدغه‌هایی که بوده، آن‌ها بهترین عملکردشان را نشان داده‌اند. فردا هم مطمئنم عملکرد بسیار بهتری خواهیم داشت، چون در چند اردویی که با هم بودیم بازیکنان از نظر روحی، روانی و هم از نظر فنی بالاتر هستند.

* هیچ تیم ضعیفی در این تورنمنت وجود ندارد

آیا ممکن است بخاطر فشردگی مسابقات به برخی از بازیکنان استراحت بدهید یا خیر؟
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال گفت: هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و هیچ تیم ضعیفی در این تورنمنت نیست و با تمام قوا در این مسابقات می‌جنگیم.

* فوتبال آسیا با سال ۲۰۰۷ قابل مقایسه نیست

چقدر تیم ملی فوتبال ایران نسبت به نخستین تجربه شما در جام ملت‌ها تغییر کرده و مردم تا چه اندازه می‌توانند به این هدف مهم امیدوارتر باشند؟
سرمربی تیم ملی در پاسخ گفت: نسبت به آن دوره‌ای که مسئولیت داشتم فوتبال آسیا خیلی پیشرفت کرده و با سال ۲۰۰۷ قابل قیاس نیست. دلیلش نیز این است که در جام جهانی قبلی، اگر اشتباه نکنم سه تیم آسیایی به دور بعدی صعود کردند. تیم‌ها هم از نظر فنی و هم از لحاظ ساختاری خیلی پیشرفت کرده‌اند، ولی خب ما هم کشور ایران هستیم و از نظر نیروی انسانی تیم بسیار قوی هستیم و لژیونر‌های خوبی داریم و بازیکنان بسیار خوبی هم در لیگ بازی می‌کنند. امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای کشورمان باشیم. تیم خوب و منسجمی داریم و بازیکنان چه داخل زمین و چه بیرون از زمین، تیم خوب و منسجمی هستند.

 

منبع: ورزش سه

برچسب ها: امیر قلعه نویی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر