کد خبر: ۳۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

تعظیم کیش به فرهنگ دفاع مقدس با برگزاری کنگره شهدای غواص/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: آگاه سازی نسل جدید کلید پیروزی در جنگ نرم با دشمن است

رحیم سرهنگی در مراسم اختتامیه دومین کنگره ملی شهدای غواص، نا آگاهی نسل ها را نقطه هدف دشمن برای کاشتن بذر نا امیدی در دل مردم و پیروزی در جنگ نرم برشمرد.
تعظیم کیش به فرهنگ دفاع مقدس با برگزاری کنگره شهدای غواص/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: آگاه سازی نسل جدید کلید پیروزی در جنگ نرم با دشمن است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان در این مراسم که صبح امروز چهارشنبه 20 دی در تالار شهر کیش با حضور سردار سرلشکر محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام و جمعی از مسئولان  ادارات و نهادهای جزیره،‌همچنین اصحاب رسانه برگزار شد،ضمن خیر مقدم به خانواده های معظم شهدا زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را یکی از راهبردهای اساسی انقلاب اسلامی خواند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر آگاه سازی نسل جوان در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت های حوزه های مختلف گفت: دشمن ابتدا سعی کرد تا با جنگ نظامی بر انقلاب اسلامی چیره شود اما با دیدن  توان و انسجام نظامی کشور در دفاع مقدس به کلی از جنگ نا امید شد.

 وی در ادامه تصریح کرد: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی، وارد جنگ نرم در حوزه فرهنگ شد تا با نا امید کردن مردم و سردرگمی آنها برای رسیدن به اهداف خود گام بردارد، بنابراین هرکس که در میدان نا امید کردن مردم فعالیت دارد نیز در جبهه دشمن مبارزه می کند.

رحیم سرهنگی افزود: آنچه می تواند با جنگ نرم دشمن مقابله کند، آگاه سازی نسل هایی است که کمتر با شهدا و رشادت های آنها آشنا هستند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزاری کنگره ملی شهدای غواص در جزیره را مصداق مبارزه با جنگ نرم دشمن از طریق تولید محتوا برشمرد و بیان داشت: به مدد گروه های فرهنگی اجتماعی فعال در منطقه آزاد کیش،امسال  وجه تمایز برگزاری این کنگره در مقایسه با سال گذشته حضور نوجوانان است.

سرهنگی تلاش دانش آموزان مدارس کیش برای ایجاد غرفه هایی با موضوع شهدای غواص را نوعی آگاه سازی نوجوانان عنوان کرد و بیان داشت: هرچه نوجوانان از فضایی که پدران ما دیده اند و نسل ما شنیده دور شوند برای دشمن خوشایند تر است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم گفت: فشار اقتصادی،تحریم و تهدید نظامی عالیت های دشمن در جهت نا امید کردن مردم و رسیدن به اهداف جنگ نرم است بنابراین تنها مردم و نسل آگاه در جنگ نرم مقابل دشمن پیروز می شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تلاش تمامی مسئولان و دست اندرکاران ادارات و نهادهای کیش و کشور همچنین اصحاب رسانه قدردانی کرد و در پایان اظهار داشت: امید دارم به برکت نام شهدا در جنگ نرم پیروز شویم.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر