کد خبر: ۳۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

تعظیم کیش به فرهنگ دفاع مقدس با برگزاری کنگره شهدای غواص/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: آگاه سازی نسل جدید کلید پیروزی در جنگ نرم با دشمن است

رحیم سرهنگی در مراسم اختتامیه دومین کنگره ملی شهدای غواص، نا آگاهی نسل ها را نقطه هدف دشمن برای کاشتن بذر نا امیدی در دل مردم و پیروزی در جنگ نرم برشمرد.
تعظیم کیش به فرهنگ دفاع مقدس با برگزاری کنگره شهدای غواص/ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: آگاه سازی نسل جدید کلید پیروزی در جنگ نرم با دشمن است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان در این مراسم که صبح امروز چهارشنبه 20 دی در تالار شهر کیش با حضور سردار سرلشکر محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام و جمعی از مسئولان  ادارات و نهادهای جزیره،‌همچنین اصحاب رسانه برگزار شد،ضمن خیر مقدم به خانواده های معظم شهدا زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را یکی از راهبردهای اساسی انقلاب اسلامی خواند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر آگاه سازی نسل جوان در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت های حوزه های مختلف گفت: دشمن ابتدا سعی کرد تا با جنگ نظامی بر انقلاب اسلامی چیره شود اما با دیدن  توان و انسجام نظامی کشور در دفاع مقدس به کلی از جنگ نا امید شد.

 وی در ادامه تصریح کرد: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی، وارد جنگ نرم در حوزه فرهنگ شد تا با نا امید کردن مردم و سردرگمی آنها برای رسیدن به اهداف خود گام بردارد، بنابراین هرکس که در میدان نا امید کردن مردم فعالیت دارد نیز در جبهه دشمن مبارزه می کند.

رحیم سرهنگی افزود: آنچه می تواند با جنگ نرم دشمن مقابله کند، آگاه سازی نسل هایی است که کمتر با شهدا و رشادت های آنها آشنا هستند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزاری کنگره ملی شهدای غواص در جزیره را مصداق مبارزه با جنگ نرم دشمن از طریق تولید محتوا برشمرد و بیان داشت: به مدد گروه های فرهنگی اجتماعی فعال در منطقه آزاد کیش،امسال  وجه تمایز برگزاری این کنگره در مقایسه با سال گذشته حضور نوجوانان است.

سرهنگی تلاش دانش آموزان مدارس کیش برای ایجاد غرفه هایی با موضوع شهدای غواص را نوعی آگاه سازی نوجوانان عنوان کرد و بیان داشت: هرچه نوجوانان از فضایی که پدران ما دیده اند و نسل ما شنیده دور شوند برای دشمن خوشایند تر است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم گفت: فشار اقتصادی،تحریم و تهدید نظامی عالیت های دشمن در جهت نا امید کردن مردم و رسیدن به اهداف جنگ نرم است بنابراین تنها مردم و نسل آگاه در جنگ نرم مقابل دشمن پیروز می شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تلاش تمامی مسئولان و دست اندرکاران ادارات و نهادهای کیش و کشور همچنین اصحاب رسانه قدردانی کرد و در پایان اظهار داشت: امید دارم به برکت نام شهدا در جنگ نرم پیروز شویم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
«الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز» «الهه نمک»؛ شکوه طبیعت در «هرمز»
جزیره «هرمز»، در جنوب ایران، با موقعیت جغرافیایی ویژه خود، علاوه بر خاک سرخ، از ساختار‌های زمین‌شناختی متنوعی برخوردار است. «الهه نمک»، از مهم‌ترین جاذبه‌های این منطقه، به دلیل ساختار نمکی تراش‌خورده و لایه‌های رنگارنگ خود، در میان گردشگران شناخته شده است.
جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟ جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟
پژوهشگران در حال مطالعه این موضوع هستند که چگونه استرس، انزوا و حتی ساختار مغز بر نحوه تفکر، احساس و رفتار حیوانات تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان به سلامت روان آنها در باغ وحش و طبیعت کمک کرد.
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
صفحه خبر بالای تصاویر