کد خبر: ۳۳۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵
لبنان به دنبال انتقام سال ۲۰۱۹؛

قطر در استرس طلسم میزبان جام ملت‌ها

تیم ملی قطر و لبنان امشب نخستین بازی هجدهمین دوره جام ملت‌های آسیا را برابر یکدیگر انجام خواهند داد.
قطر در استرس طلسم میزبان جام ملت‌ها

مخاطب 24- از ساعاتی دیگر در پایتخت کشور قطر، در ورزشگاه لوسیل قرار است افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات جام ملت‌های آسیا برگزار شود و ۲۴ تیم در این رقابت حساس حضور خواهند داشت تا با یکدیگر رقابت کنند. در بازی افتتاحیه قرار است لبنان به مصاف تیم ملی قطر برود و این در حالی است که هواداران تیم ملی لبنان ۲۰ هزار نفر تخمین زده می‌شوند.

لبنانی‌ها قصد دارد با حضور در ورزشگاه لوسیل از تیمشان حمایت کنند تا نتیجه قابل قبولی برابر مدافع عنوان قهرمانی و میزبان این مسابقات بگیرند. از طرفی طلسم میزبان مسابقات که از سال ۱۹۸۴ ادامه دارد، عاملی است تا لبنانی‌ها را به نتیجه گرفتن برابر تیم ملی قطر امیدوار می‌کند.

از سال ۱۹۸۴ که سنگاپور به عنوان میزبان در بازی افتتاحیه جام ملت‌های آسیا، موفق به شکست دادن تیم ملی هند شد، طلسمی ادامه‌دار میزبان بازی افتتاحیه را دچار مشکل کرده تا جایی که در طی این مدت تنها استرالیا بوده که در سال ۲۰۱۵ موفق به شکست دادن حریف خود شده است. در طی این مدت نتایج عجیبی به دست آمده و تیم‌هایی که انتظار نتیجه گرفتن از آن‌ها نبوده موفق به امتیاز گرفتن از میزبان شدند.


بیشتر بخوانید


لبنان خودش در سال ۲۰۰۰ در نخستین حضور خودش در جام ملت‌های آسیا میزبان بود که ابتدا برابر تیم ملی کشورمان ایران با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و پس از آن برابر عراق و تایلند موفق شد. پس از آن خبری از لبنان در ادوار این تورنمنت نبود تا اینکه در سال ۲۰۱۹، تیم ملی لبنان در نخستین بازی خودش در این تورنمنت به مصاف تیم ملی قطر رفت که آنجا بسام الراوی و معز علی با دو گل این تیم را شکست دادند. پس از آن لبنان در بازی دوم خودش با دو گل برابر عربستان به زانو درآمد، اما آخرین بازی خود را برابر کره شمالی با پیروزی ۴ بر یک نتیجه‌ای شیرین را به دست آورد. حال باید دید آیا نتیجه دیدار سال ۲۰۱۹ بین این دو تیم تکرار می‌شود یا قرار است شاهد خلق شگفتی برابر تیم میزبان باشیم.

 

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر