کد خبر: ۳۳۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵
لبنان به دنبال انتقام سال ۲۰۱۹؛

قطر در استرس طلسم میزبان جام ملت‌ها

تیم ملی قطر و لبنان امشب نخستین بازی هجدهمین دوره جام ملت‌های آسیا را برابر یکدیگر انجام خواهند داد.
قطر در استرس طلسم میزبان جام ملت‌ها

مخاطب 24- از ساعاتی دیگر در پایتخت کشور قطر، در ورزشگاه لوسیل قرار است افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات جام ملت‌های آسیا برگزار شود و ۲۴ تیم در این رقابت حساس حضور خواهند داشت تا با یکدیگر رقابت کنند. در بازی افتتاحیه قرار است لبنان به مصاف تیم ملی قطر برود و این در حالی است که هواداران تیم ملی لبنان ۲۰ هزار نفر تخمین زده می‌شوند.

لبنانی‌ها قصد دارد با حضور در ورزشگاه لوسیل از تیمشان حمایت کنند تا نتیجه قابل قبولی برابر مدافع عنوان قهرمانی و میزبان این مسابقات بگیرند. از طرفی طلسم میزبان مسابقات که از سال ۱۹۸۴ ادامه دارد، عاملی است تا لبنانی‌ها را به نتیجه گرفتن برابر تیم ملی قطر امیدوار می‌کند.

از سال ۱۹۸۴ که سنگاپور به عنوان میزبان در بازی افتتاحیه جام ملت‌های آسیا، موفق به شکست دادن تیم ملی هند شد، طلسمی ادامه‌دار میزبان بازی افتتاحیه را دچار مشکل کرده تا جایی که در طی این مدت تنها استرالیا بوده که در سال ۲۰۱۵ موفق به شکست دادن حریف خود شده است. در طی این مدت نتایج عجیبی به دست آمده و تیم‌هایی که انتظار نتیجه گرفتن از آن‌ها نبوده موفق به امتیاز گرفتن از میزبان شدند.


بیشتر بخوانید


لبنان خودش در سال ۲۰۰۰ در نخستین حضور خودش در جام ملت‌های آسیا میزبان بود که ابتدا برابر تیم ملی کشورمان ایران با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و پس از آن برابر عراق و تایلند موفق شد. پس از آن خبری از لبنان در ادوار این تورنمنت نبود تا اینکه در سال ۲۰۱۹، تیم ملی لبنان در نخستین بازی خودش در این تورنمنت به مصاف تیم ملی قطر رفت که آنجا بسام الراوی و معز علی با دو گل این تیم را شکست دادند. پس از آن لبنان در بازی دوم خودش با دو گل برابر عربستان به زانو درآمد، اما آخرین بازی خود را برابر کره شمالی با پیروزی ۴ بر یک نتیجه‌ای شیرین را به دست آورد. حال باید دید آیا نتیجه دیدار سال ۲۰۱۹ بین این دو تیم تکرار می‌شود یا قرار است شاهد خلق شگفتی برابر تیم میزبان باشیم.

 

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر