کد خبر: ۳۳۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰

سفر قریب الوقوع رئیسی به این استان

یک عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس از سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به این استان خبر داد.
سفر قریب الوقوع رئیسی به این استان

مخاطب 24- احمد جباری در نطق میان دستور خود در جریان جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سه ماه پیش دنیا شاهد طوفان الاقصی بود. طوفان الاقصی که در واقع خشم فرو رفته ملت مظلوم فلسطین بود که بیش از ۷۰ سال مورد ظلم و ستم واهانت قرار گرفتند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، «قانون حمایت از گزارشگران فساد» را برای اجرا ابلاغ کرد.

او در ادامه اظهار کرد: در طوفان الاقصی هیمنه پوشالی و خودساخته رژیم غاصب صهیونیستی فرو ریخت و اکنون دستان پلید تروریسم از آستین رژیم غاصب و کودکش صهیونیستی بیرون آمد و با گروه تروریستی خودساخته داعش ده‌ها زن، کودک، جوانان و دانش آموزان معصوم در کرمان را با یک اقدام خفت بار و ذلت بار کور تروریستی به شهادت رساندند.

نماینده مردم بندر لنگه، پارسیان و کیش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امید است همه عوامل و مسببان این جنایت شناسایی و به سزای اعمال پلیدشان برسند. در آستانه سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان بیان چند موضوع ضروری می‌دانم. از آنجایی که سفر‌های استانی رئیس جمهور منشا اقداماتی بوده است، اعلام می‌نمایم در این سفر متفاوت از سفر گذشته در استان هرمزگان اقدام نمایند. به امورات مردم که به لحاظ دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های وزرای مرکزنشین دچار مشکلاتی شده‌اند، رسیدگی شود.

او در ادامه خاطر نشان کرد: مشکلاتی که مردم را نگران کرده فراتر از وظایف استانی است. جناب آقای رئیس جمهور آیا مطلع هستید که مردم و جوانان عزیز ما برای اخذ انشعاب برق بعضاً ۳ تا ۴ سال در نوبت می‌باشند در حالی که منابع خرید کنتور، کابل و حتی بعضا تیر برق را نیز خود پرداخت می‌نمایند؟

جباری افزود: آقای رئیس جمهور محترم آیا مطلع هستید که در جریان صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های وزارتی هزاران واحد مسکونی که در روستا‌ها توسط جوانان احداث شده از نعمت آب و برق و دیگر خدمات محروم هستند؟ در بندرلنگه و پارسیان ما هم صد‌ها منزل روستایی بدون اینکه تسهیلاتی بگیرند احداث شده است، اما مثل توپ، پاسکاری بین دستگاه‌ها، بنیاد مسکن و ادارات آب و برق و بخشداری‌ها قرار می‌گیرند.

او در ادامه خاطر نشان کرد: از رئیس جمهور می‌خواهیم در سفر به هرمزگان به مسائل اینچنینی رسیدگی شود، مگر نه این است که دولت و مجلس همه با هم قانونی در راستای تولید مسکن تصویب می‌کنند؟ حالا که بسیاری از مردم خانه‌های خود را ساخته‌اند چرا خدمات آب و برق به آن‌ها داده نمی‌شود و می‌گویند خارج از طرح آبی است؟ تذکرات ما نمایندگان مجلس به وزیر جهاد کشاورزی کارساز نشده است؛ از رئیس جمهور استدعا داریم از وزیر بخواهید به مشکلات و دغدغه صیادان ما رسیدگی کند تا یک بار برای همیشه دغدغه صیادان ما مرتفع گردد.

جباری در ادامه بیان کرد: صیادان ما خود را با صیادان کشور‌های همسایه مقایسه می‌کنند. خدمات به این صیادان داده نمی‌شوند و با دلهره به دریا می‌روند و قدرت موتور آن‌ها بسیار ضعیف است. عدم صدور مجوز به صیادان و برخورد‌های سلیقه‌ای با صیادان ما را نگران کرده است.

او در ادامه خاطر نشان کرد: آقای رئیس جمهور بندر لنگه و بندرکنگ به عنوان مروارید خلیج فارس روزگاری دروازه ورود تجار و بازرگان اقصی نقاط دینا بوده‌اند، اما امروز بی‌رونق شده‌اند. پیشنهاد مشخص بنده این است که در این سفر طرح تصویب منطقه بزرگ ویژه اقتصادی تجاری بازرگانی را برای بندر لنگه و کنگ مصوب کنید.

جباری در ادامه تصریح کرد: سهم جوانان بیکار و جویای کار ما در استان هرمزگان از ده‌ها صنایع دیگر بزرگ نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه‌ها، فولادها، سیمان‌ها و بنادر و گمرکات در ایجاد اشتغال پایدار و آبرومند کجاست؟ آقای رئیس جمهور ما شرمنده جوانانمان هستیم. خواهش می‌کنم در سفر خود به استان هرمزگان جدا موضوع اشتغال جوانان را پیگیری کنید.

او در پایان بیان کرد: کیش، نگین خلیج فارس است. تسری دادن قوانین و دستورالعمل‌های سرزمینی به مناطق آزاد سبب بی‌اثر شدن قانون چگونگی اداره شدن مناطق آزاد و باعث فرار سرمایه شده است. از وزیر اقتصاد می‌خواهیم صادق الوعد باشند و حذف مالیات را اجرا کنند. قیمت مسکن در کیش سرسام آور شده است. بومیان کیش، صاحبان اصلی جزیره قدیمی در شرایط سختی در تهیه مسکن قرار گرفته‌اند.

 

منبع: اقتصاد نیوز

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر