کد خبر: ۳۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
این خودرو‌ها دیگر لوکس نیستند؟

کاهش درآمد خودرویی دولت در کمیسیون تلفیق

کمیسیون تلفیق بودجه مجلس کف قیمتی برای پرداخت مالیات خودرو‌های لوکس را افزایش داد.
کاهش درآمد خودرویی دولت در کمیسیون تلفیق

مخاطب 24- نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق خودرو‌های لاکچری که قیمت آن‌ها تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین شده است را از پرداخت مالیات متعلقه به خودرو‌های لوکس معاف کردند.

افزایش کف قیمت خودرو‌های لوکس برای پرداخت مالیات در شرایطی است که دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ که به مجلس تقدیم کرده بود، کف قیمت خودرو‌های لاکچری برای پرداخت مالیات را سه میلیارد تومان پیشنهاد داده بود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت براساس مصوبه‌ای که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید صاحبان خودرو‌های لوکس که قیمت آن‌ها از سه و نیم میلیارد تومان بالاتر باشد باید یک درصد از قیمت خودروی در اختیار خود را به عنوان مالیات بر خودروی لوکس به حساب خزانه دولت واریز کنند.

احمد امیرآبادی فراهانی با اشاره به کف پیشین قیمت خودرو‌های لاکچری برای پرداخت مالیات گفت: دولت در لایحه خود خودرو‌های لوکسی را که قیمت آن‌ها سه میلیارد تومان بود از پرداخت مالیات خودرو‌های لوکس معاف کرده بود، اما این مقدار در کمیسیون تلفیق به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافت؛ بنابراین در سال آینده آن دسته از صاحبان خودرو‌های لوکس که قیمت خودروی در اختیارشان سه و ۵۰۰ میلیون تومان از پرداخت مالیات مربوط به خودرو‌های لوکس معاف هستند.

تغییر قیمت خودرو‌های لوکس برای اخذ مالیات خودرو‌های لوکس در شرایطی است که مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی اعلام کرده بود سال آینده حدود ۱۶۳ هزار دستگاه خودروی لوکس باید مالیات متعلقه را به خزانه دولت واریز کنند.

آن طور که شاهین مستوفی گفت برنامه ریزی دولت این است که در سال آینده حول و حوش دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از این محل عایدی کسب کند.

اما با توجه به تغییر اتفاق افتاده در کف قیمت برای اخذ مالیات از خودرو‌های لوکس دولت باید به درآمد کمتری از این مسیر فکر کند؛ بنابراین می‌توان گفت بخشی از خودرو‌هایی که دولت برای دریافت مالیات از آن‌ها برنامه ریزی کرده بود، مالیاتشان از سوی نمایندگان مجلس تسویه شد؛ بنابراین در صورت تصویب نهایی این تصمیم کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس، برخی محصولات برند‌های جهانی خودروساز که پیش از ممنوعیت واردات خودرو به کشور در سال ۲۰۱۸ وارد بازار شدند از پرداخت مالیات معاف می‌شوند.

بررسی قیمت‌های بازاری خودرو‌های وارداتی نشان می‌دهد برخی مدل‌های صفر کیلومتر تویوتا، هیوندایی و کیا مانند پریوس مدل ۲۰۱۷، سراتو مدل ۲۰۱۸ و النترا ۲۰۱۸ با توجه به تغییر کف قیمت از پرداخت مالیات معاف شدند. فراموش نکنیم تنوع در خودرو‌های دست دومی که از پرداخت مالیات معاف شدند، بیشتر از مدل‌های صفر کیلومتر است.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر