کد خبر: ۳۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
معرفی تتودار‌ها به روانپزشک؛

خالکوبی باعث معافیت از سربازی می‌شود؟

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا درخصوص معافیت سربازی به دلیل داشتن تتو (خالکوبی) توضیح داد.
خالکوبی باعث معافیت از سربازی می‌شود؟

مخاطب 24- سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: هر فرد ذکور ایرانی که به سن ۱۸ سالگی می‌رسد باید برای خدمت سربازی تعیین تکلیف کند. افرادی که قصد دارند تحصیلات دانشگاهی را ادامه دهند، در صورت پذیرش در دانشگاه‌ها باید معافیت تحصیلی بگیرند. آنهایی هم که در نظر دارند به سربازی بروند، باید برای نخستین قدم به پزشک‌های معین در سراسر کشور مراجعه کنند.

او افزود: پزشک‌های معین وظیفه عمومی در سراسر کشور در ابتدای امر که فرد خودش را برای سربازی معرفی می‌کند از نظر ظاهر معایناتی را انجام می‌دهند و سؤالاتی را می‌پرسند. اگر مشکلی نبو، فرد به سازمان وظیفه عمومی برای اعزام به خدمت معرفی می‌شود و اگر مشکلی وجود داشت افراد به کمیسیون پزشکی که متشکل از ۳ پزشک است، معرفی می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا بیان کرد: کمیسیون‌های پزشکی در تمامی معاونت‌های وظیفه عمومی در سراسر کشور مستقر هستند و اگر مشکل فردی در آن کمیسیون به نتیجه نرسد شخص مورد نظر را به شورای عالی پزشکی معرفی می‌کنند.

سردار مهری با اشاره به معافیت سربازی به بهانه داشتن خالکوبی اشاره کرد و گفت: صرف داشتن خالکوبی به معنای معافیت نیست؛ تشخیص اینکه خالکوبی جنبه روان‌شناسی دارد یا خیر بر عهده پزشکان است.

او ادامه داد: فردی که دارای خالکوبی باشد پزشکان در ابتدای امر سؤالاتی را از او می‌پرسند و در صورت نیاز فرد به کمیسیون پزشکی معرفی می‌شود و بعد از آن از کمیسیون پزشکی به بیمارستان معرفی شده تا در آنجا روان‌شناسان بررسی‌های لازم را انجام داده و بعد مجدد نتیجه به کمیسیون ارسال می‌شود و در آنجا پزشکان معین تصمیم می‌گیرند که این فرد می‌تواند معاف شود یا خیر.

رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: البته بعد از کمیسیون پزشکی فرد به کمیسیون شورای عالی پزشکی که در آن یک متخصص روان‌پزشک و یا روان‌شناس حضور دارد معرفی می‌شود تا تشخیص دهند فرد مشکلات روانی دارد یا خیر.

سردار مهری در پایان خاطرنشان کرد: اگر فردی بنا باشد تا به دلیل داشتن خالکوبی و با تشخیص پزشک معاف شود، در کارت معافیت او کلمه "معافیت به دلیل مشکلات اعصاب" قید می‌شود.


منبع: تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راست و دروغ داستان کاترین راست و دروغ داستان کاترین
داستان کاترین شکدم راست یا دروغ، هر چه باشد نافی موضوع نفوذ در عالی‌ترین سطوح و شکننده بودن امنیت در کلیت ساختار کشور نیست.
چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟ چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟
سم آلتمن هشدار داد که هنگام استفاده از «چت‌جی‌پی‌تی» به عنوان درمانگر، هیچ گونه محرمانگی قانونی وجود ندارد و کاربران نباید راز‌های خود را با این چت‌بات هوش مصنوعی در میان بگذارند.
برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال
قرعه‌کشی رقابت‌های فصل بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال انجام شد.
تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده
یافته‌های جدید نشان می‌دهد افزایش جزئی دمای بدن می‌تواند نشانه افسردگی باشد. این کشف ساده اما مهم، راهی کم‌هزینه برای شناسایی زودهنگام این اختلال ارائه می‌کند.
قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد
جدول بازیهای لیگ برتر فوتبال مشخص شد،مراسم قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران (یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴) در هتل المپیک تهران برگزار و تیم ها رقبای خود را شناختند.
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
برگزیده
عراقچی با ویتکاف چت می‌کند عراقچی با ویتکاف چت می‌کند
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: من با ویتکاف همیشه به طور مستقیم تبادل پیام دارم، این اختیار به من داده شده است.
ترامپ: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد ترامپ: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد
رئیس جمهور آمریکا در تمجید از حمله به ایران، ادعا کرد: «طبق دلایل کاملاً موجه، ضربات سنگینی به ایران وارد شده است. ایران حق داشتن سلاح هسته‌ای ندارد، اما آنها همچنان درحال صحبت درباره غنی‌سازی اورانیوم هستند. این احمقانه است، به آنها حق چنین چیزی را نخواهیم داد.»
راست و دروغ داستان کاترین راست و دروغ داستان کاترین
داستان کاترین شکدم راست یا دروغ، هر چه باشد نافی موضوع نفوذ در عالی‌ترین سطوح و شکننده بودن امنیت در کلیت ساختار کشور نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر