کد خبر: ۳۳۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵

شورای رقابت: مجوزی برای افزایش قیمت خودرو داده نمی‌شود

سخنگوی شورای رقابت، گفت: هیچ افزایش‌قیمت مشروط و غیر مشروطی برای خودروساز به عنوان مشوق در ازای افزایش تولید خودرو در دستورالعمل شورای رقابت عنوان نشده است.
شورای رقابت: مجوزی برای افزایش قیمت خودرو داده نمی‌شود

مخاطب 24- سخنگوی شورای رقابت گفت: هیچ مجوزی برای افزایش قیمت خودرو به عنوان مشوق به ازای افزایش تولید به خودروسازان داده نمی‌شود.
 سپهر دادجوی توکلی، افزود: تنظیم‌گری به ۳ طریق قیمت، عرضه و شرایط دسترسی انجام می‌شود که در وهله نخست و در شرایط بحرانی که در بهمن ۱۴۰۱ وجود داشت تنظیم بازار خودرو براساس قیمت‌گذاری صورت گرفت، زیرا در آن زمان میزان عرضه کافی نبود.

سخنگوی شورای رقابت گفت: هیچ مجوزی برای افزایش قیمت خودرو به عنوان مشوق به ازای افزایش تولید به خودروسازان داده نمی‌شود.

سپهر دادجوی توکلی اظهار داشت: هیچ افزایش‌قیمت مشروط و غیر مشروطی برای خودروساز به عنوان مشوق در ازای افزایش تولید خودرو در دستورالعمل شورای رقابت عنوان نشده است.

سخنگوی شورای رقابت افزود: تنظیم‌گری به ۳ طریق قیمت، عرضه و شرایط دسترسی انجام می‌شود که در وهله نخست و در شرایط بحرانی که در بهمن ۱۴۰۱ وجود داشت تنظیم بازار خودرو براساس قیمت‌گذاری صورت گرفت، زیرا در آن زمان میزان عرضه کافی نبود.

او افزود:، اما اکنون با افزایش میزان عرضه این ظرفیت برای تنظیم بازار ایجاد شده و به تنظیم‌گر فنی اختیار داده شده است که پیشنهاداتش را مطرح کند برای اینکه مازاد تولید راحت‌تر به دست مشتری برسد.


بیشتر بخوانید


سخنگوی شورای رقابت اظهار داشت: این قضیه مسلما افزایش قیمت نیست و مشخصا با افزایش عرضه ما شاهد کاهش قیمت خواهیم بود که البته تمام این فرآیند باید قبل از اجرا به تایید شورای رقابت برسد.

او افزود: لذا برداشت اینکه مجوز مشروطی برای افزایش قیمت‌ها صادر شده است تعبیر ناصحیحی است، شورای رقابت از ابزار تنظیم مقدار برای تعادل عرضه و تقاضا که خروجی آن بدون شک کاهش قیمت است بهره می‌برد.

به تازگی خودروسازان داخل مسائلی در موضوع عرضه خودرو مازاد بر سقف تولید با قیمتی ۵ درصد زیر قیمت بازار آزاد مطرح می‌کنند در حالی که عرضه خودرو باید در سامانه یکپارچه و با نرخ مصوب باشد.


منبع: فارس

برچسب ها: شورای رقابت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر