کد خبر: ۳۳۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲

مرکز مخابرات منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس افتتاح شد

مرکز مخابرات منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با هدف توسعه زیرساخت‌های مخابراتی منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، با حضور دکتر زارعیان معاون امور مشتریان مخابرات کشور، حسن هاشمی مدیر مخابرات منطقه هرمزگان و محمدرضا پیرحسینلو مدیر منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس افتتاح شد.
مرکز مخابرات منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس افتتاح شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : با افتتاح این مرکز ، کیفیت و سرعت ارتباطات در این منطقه بهبود می یابد و زمینه را برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و توسعه کسب‌وکار فراهم خواهد کرد. این مرکز مجهز به آخرین تجهیزات مخابراتی بوده و خدمات تلفن ثابت، تلفن همراه، اینترنت و دیگر خدمات مخابراتی را به شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس ارائه خواهد داد.

همچنین افتتاح مرکزمخابرات شهیدبامری درمنطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس بندرعباس، موجب جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس می شودکه وجود زیرساخت‌های مخابراتی مناسب یکی از عوامل مهم در این زمینه است. این مرکز مخابراتی نشان‌دهنده عزم دولت برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است و می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در این منطقه کمک کند.

ارتباطات شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با یکدیگر و با جهان خارج تسهیل خواهد شد. این امر می‌تواند به بهبود بهره‌وری و رقابت‌پذیری این شرکت‌ها کمک کند. منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس یکی از بزرگترین مناطق ویژه با دارا بودن موقعیت جغرافیایی مناسب و زیرساخت‌های پیشرفته، یکی از قطب‌های اقتصادی مهم کشور محسوب می شود.

این امر می‌تواند به افزایش فروش و سود این شرکت کمک کند. یک شرکت خدماتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس می‌تواند از این مرکز برای ارائه خدمات خود به مشتریان در سراسر کشور استفاده کند.

 

تقویت پیوند صنعت ومخابرات سبب ارتقاء دوسویه خواهد شد

مهندس هاشمی مدیرمخابرات منطقه هرمزگان نیز در تشریح این خبر بیان داشت: پس از برگزاری جلسات کارشناسی ، تفاهم‌نامه‌ی همکاری در راستای توسعه زیرساخت های ارتباطی، پایداری و امنیت شبکه و اجرای فیبرنوری و توسعه تلفن همراه اول  بین مخابرات منطقه هرمزگان و منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به امضا رسید.

وی این تفاهم‌نامه را سبب توسعه زیرساخت های ارتباطی در جهت توسعه کسب و کار در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برشمرد. و گفت :  امضای تفاهم‌نامه همکاری با منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس موجب تقویت پیوند صنعت ومخابرات سبب ارتقاء دوسویه خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار
در حالی‌که رسانه‌های معاند با انتشار فیلمی مدعی «اعتصاب زندانیان قزلحصار» شدند، بررسی‌ها نشان می‌دهد این تصاویر ساختگی و مرتبط با اجرای حکم چند سارق مسلح و خشن بوده است.
ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم ورود غیرمنتظره اسب‌های پونیک به استودیوی «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی+ فیلم
در اقدامی غیرمنتظره و متفاوت، گروه تولید برنامه «صبحانه ایرانی» در رسانه ملی با دعوت از چند سوارکار اسب پونیک، فضای استودیو را به صحنه‌ای زنده و متفاوت از برنامه‌های صبحگاهی کشور تبدیل کردند.
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر