کد خبر: ۳۳۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵

چهره ماندگار صنعت ایران: امنیت سرمایه گذاری در ایران وجود دارد

اصفهان - رییس گروه صنایع غذایی جرعه و چهره ماندگار صنعت ایران گفت: قدردانی و تجلیل از صنعتگران نمونه نشان دهنده این است که امنیت سرمایه گذاری در کشور ایران وجود دارد و به آن بها داده می‌شود.
چهره ماندگار صنعت ایران: امنیت سرمایه گذاری در ایران وجود دارد

به گزارش مخاطب ۲۴، محمد عصارزادگان افزود: فراز و نشیب‌های زیادی در فعالیت‌های گروه صنایع غذایی جرعه وجود داشته و این کارخانه از سال ۱۳۹۲ به مدت هشت سال با مشکل مواجه شد، اما عشق، علاقه به مردم و مملکت و کار با صداقت، موجب شد که فراز نشیب‌ها و مشکلات کارخانه را یکی پس از دیگری با همت و تلاش و کمک مسوولان استان و کشور برطرف کنیم.

وی ادامه داد: آغاز فعالیت این مجموعه به سال ۱۳۵۷ و حدود ۵۰ سال پیش بر می‌گردد و امروز ظرفیت تولید انواع آرد این کارخانه از ۱۰ تُن به ۶۰۰ تن رسیده است.

رییس گروه صنایع غذایی جرعه خاطرنشان کرد: گروه صنایع غذایی جرعه با افتخار تامین بخشی از سفره مردم را بر عهده دارد و این کار برای من امری مقدس است که اگر هزاربار هم به عقب برگردم، باز هم این حرفه را برگزینم.

وی بیان کرد: ما در دوران جنگ تحمیلی برای تامین آرد مورد نیاز مردم، شبانه روز تلاش کردیم و امروز نیز در جنگ نابرابر اقتصادی غرب علیه ایران در کنار مردم ایران ایستاده ایم.

این کارآفرین نمونه کشوری افزود: در تمام این سال‌ها ما تلاش کردیم توسعه کمی و کیفی محصول خود را در دستور کار قرار دهیم و موفقیت‌های خوبی نیز به دست آوردیم و خوشحالیم که در بررسی‌های کیفی دستگاه‌های ذیربط همواره توانستیم سربلند بیرون بیاییم، اما مهمتر از آن رضایت مردم از گروه صنایع غذایی جرعه است که این موضوع در نظرسنجی‌ها مشخص و بزرگترین افتخار این مجموعه نیز رضایت مردم از ما می‌باشد.

رییس گروه صنایع غذایی جرعه با بیان اینکه یک بار دیگر در سال ۱۳۸۹ به عنوان چهره ماندگار کشور انتخاب شدم اظهار داشت: بزرگترین سیلوی ذخیره نگهداری گندم با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن برای برقراری امنیت سلامت غذایی مردم در استان برپا شده است.

به گفته وی، از ۱۰ سال گذشته تا کنون هیچگونه بهره برداری از این سیلوی عظیم و مُجهز به عنوان سرمایه ملی انجام نشده و خالی از گندم است و برغم داشتن مصوبات از مراجع ذیصلاح از جمله ستاد رفع موانع تولید کشور، ستاد تسهیل و شورای تامین و دستورات متعدد سازمان بازرسی کل کشور بلاتکلیف رها شده است.

وی اضافه کرد: این کارخانه در سال ۱۴۰۰ و با همت دولت سیزدهم بطور مجدد به مدار تولید بازگشت و در حال حاضر مدیریت سه مجموعه آرد جرعه، آرد جرعه شاهین اصفهان و سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گندمداران اصفهان را بر عهده دارم.

امنیت سرمایه گذاری در ایران وجود دارد و به آن بها داده می‌شود

 گروه صنایع غذایی جُرعه به عنوان یکی از بهترین کارخانه‌های فعال صنایع آرد و گندم کشور شناخته می‌شود که پس از مدت طولانی فعالیت به یک باره ورق برگشت و سایه رکود بر سر این واحد تولیدی قرار گرفت، اما اکنون به همت دولت سیزدهم این کارخانه پس از هشت سال انتظار به چرخه تولید بازگشته است.

هفدهمین جشنواره تولید کنندگان و مدیران جوان و پانزدهمین جشنواره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران با حضور علی آقا محمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در ۲۷ آذرماه سال جاری برگزار شد.

در این مراسم ضمن تجلیل از محمد عصارزادگان، رییس گروه صنایع غذایی جرعه، وی به عنوان چهره ماندگار صنعت ایران معرفی شد.

محمد عصارزادگان پیش از این نیز به عنوان پیشکسوت صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان شناخته شده بود.

منبع : ایرنا 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
صفحه خبر بالای تصاویر