کد خبر: ۳۳۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴

کره شمالی به سیم آخر زد؛ کره‌جنوبی دستور تخلیه اضطراری صادر کرد

ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد که همسایه شمالی این کشور امروز (جمعه) حدود ۲۰۰ گلوله توپخانه‌ای را از آب‌های سواحل غربی خود شلیک کرده و از این رو به مردم ساکن جزیره غربی خود دستور تخلیه اضطراری داده شده است.
کره شمالی به سیم آخر زد؛ کره‌جنوبی دستور تخلیه اضطراری صادر کرد

مخاطب 24- خبرگزاری یونهاپ گزارش داد، دولت کره جنوبی امروز در پی اقدامات نظامی کره شمالی به شهروندان خود در جزیره غربی یون پیونگ دستور داده است تا خانه‌های خود را ترک کنند.

دستور تخلیه اضطراری ظهر امروز جمعه (به وقت محلی) با درخواست ارتش کره جنوبی ۲ مرتبه اعلام شد.

یک مقام کره جنوبی گفت: ما پس از دریافت تماسی از یک گردان نظامی مبنی بر انجام عملیات دریایی در جزیره یون پیونگ در پی اقدامات تحریک آمیز کره شمالی، دستور تخلیه را منتشر کردیم.

رئیس ستاد مشترک ارتش (JCS) گفته است که این شلیک‌های توپخانه‌ای از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح (به وقت محلی) از دماغه جانگسان در شمال جزیره بانگ نیونگ در شمال کره جنوبی، و دماغه دونگسان در شمال جزیره یون پیونگ در مرز غربی کره جنوبی صورت گرفته است.

این گلوله‌ها به منطقه حائل دریایی در شمال خط مرزی شمالی NLL یعنی همان مرز دریایی ۲ کره شلیک شده‌اند. این منطقه حائل در توافقنامه نظامی بین این ۲ کشور در ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۸ برای کاهش تنش‌های مرزی تعیین شد.


بیشتر بخوانید


ارتش کره جنوبی گفته است این اقدام نظامی خسارات و تلفات جانی در پی نداشته و نسبت به اقدامات تحریک آمیز کره شمالی هشدار داده است.
در بحبوحه تشدید تنش‌ها در شبه‌جزیره کره، رهبر کره شمالی به منظور آمادگی برای رویارویی نظامی با آمریکا و کره جنوبی، افزایش تولید پرتاب‌گر‌های موشک‌های بالستیک را صادر کرد.

ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان-آذر)، سئول در اعتراض به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره جاسوسی نظامی پیونگ یانگ تا حدی این قرارداد را به حالت تعلیق درآورد و پس از آن کره شمالی نیز این توافقنامه را لغو کرد.

این حمله کره شمالی پس از آن صورت گرفت که کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در جلسه پایان سال این حزب روابط بین ۲ کره را «روابط ۲ کشور متخاصم با یکدیگر» نامید و افزایش آمادگی‌ها برای «سرکوب کل قلمرو کره جنوبی» را خواستار شد.

 

منبع: گسترش نیوز

برچسب ها: کره جنوبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر