کد خبر: ۳۳۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵

مدیرعامل بانک شهر میلاد فرخنده حضرت فاطمه(س) و روز زن را تبریک گفت

مدیرعامل بانک شهر، در پیامی ضمن تبریک به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا(س)، دوران پر برکت حیات آن حضرت را میراثی گرانبها برای سعادتمندی نهاد خانواده و اجتماع دانست.
مدیرعامل بانک شهر میلاد فرخنده حضرت فاطمه(س) و روز زن را تبریک گفت
به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:  متن پیام سیدمحمدمهدی احمدی بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ

فرشتگان الهی از آمدن دختری مسرور و شادمان اند که به نیکی می دانند قدومش آسمان و زمین را نورباران کرده و زمین از شوق آمدنش در کالبد خود نمی گنجد. حالا جهان با نور هدایتگر زهرا(س) اعتبار و آبرویی ویژه تر به خود گرفته است.
ولادت حضرت فاطمه صدیقه (س) نقطه عطفی در مسیر زندگانی و سلک و سلوک زمینیان است. میلاد مبارکی که بارقه‌های نور و امید را به جهان تاباند و عظمت بخشِ شان، جایگاه و اعتبار زن در نظام آفرینش شد. دختر رسول الله، همسر امیرالمومنین و مادر حسنین که با آمدنش، تحولی عظیم در رسالت زن ایجاد نمود و با بازتعریف شرافت گونه نگاه ها به زن، حضور بانوان در خانواده و اجتماع را رنگ و بویی تازه بخشید.
مقام شامخ فاطمه(س) آنچنان بلند مرتبه است که انتخاب زادروز آن بانوی بزرگ اسلام به عنوان روز زن، نشان از نگاه والای دین مبین اسلام به حرمت، نقش و تاثیر بانوان دارد. بانوانی که معنا و مفهوم تاثیرگذاری جایگاه خود را در ایران اسلامی به بهترین شکل یافته اند. بدون هیچ تردیدی تحقق اهداف توسعه ای کشورمان در ابعاد گوناگون و رسیدن به افق های روشن آینده، مرهون حضور بانوان گرامی ایران اسلامی است که دوشادوش همسران خود از هیچ تلاش و کوششی چه در نهاد خانواده و چه در نهاد جامعه، دریغ نکرده و نمی کنند.
اینجانب از این فرصت استفاده کرده ضمن تبریک خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک روز زن به همه زنان غیور و افتخار آفرین کشورم، از تلاش همکاران گرانقدرم در بانک شهر که در نهایت درایت و توانمندی در مسئولیت های خانوادگی و اجتماعی خود در نقش های مادر، همسر، فرزند و کارمند به نحو شایسته ایفای نقش کرده و می کنند، قدردانی می کنم.
بدون شک بخش بزرگی از موفقیت ها و افتخارات بانک شهر مرهون تلاش بی شائبه، خلاقیت ها و نوآوری ها و همینطور همت بلند بانوان فداکاری است که همواره در کنار مردان برای تحقق اهداف و برنامه های بانک در سپهر بانکی ایران اسلامی کوشیده اند.
امیدوارم که بانوان سرافراز ایران اسلامی با الهام از دخت نبی اکرم (س) و بهره گیری از سیره عملی آن حضرت، موفق و پیروز و سعادتمند باشند.

سیدمحمدمهدی احمدی
مدیرعامل و عضو هیات مدیره
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر