کد خبر: ۳۳۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳

شهرک‌نشینان اطراف غزه: به خانه‌های‌مان بازنمی‌گردیم

بیش از ۵۰۰ هزار اسرائیلی از آغاز جنگ در غزه، مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند؛ عمده آن‌ها ساکن شهرک‌های اطراف غزه هستند و همچنان در برابر اصرار کابینه بنیامین نتانیاهو برای بازگشت به خانه‌هایشان مقاومت می‌کنند.
شهرک‌نشینان اطراف غزه: به خانه‌های‌مان بازنمی‌گردیم

مخاطب 24- یک مقام محلی در شهرک‌های اسراییل‌نشین دراطراف غزه گفت که بنیامین نتانیاهو سعی دارد با پرداخت پول شهرک‌نشینان را به خانه‌های‌شان باز گرداند، اما هنوز اطراف غزه امن نیست.
بیش از ۵۰۰ هزار اسرائیلی از آغاز جنگ در غزه، مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند؛ عمده آن‌ها ساکن شهرک‌های اطراف غزه هستند و همچنان در برابر اصرار کابینه بنیامین نتانیاهو برای بازگشت به خانه‌های‌شان مقاومت می‌کنند.

«تامیر عیدان» رئیس شورای منطقه شهرکی «اسدات هنیغو» که شامل ۱۶ شهرک در اطراف غزه می‌شود، به روزنامه عبری یدیعوت احارانوت گفته است که این شهرک‌ها همچنان در تیررس موشک‌های حماس قرار دارند و نتانیاهو سعی می‌کند با «رشوه» ساکنان را به خانه‌هایشان باز گرداند.

«آلون داویدی»، شهردار شهرک اسراییلی سدیروت نیز روز گذشته درباره عملیات نیرو‌های مقاومت فلسطین اذعان کرد: «هفت اکتبر به ما آموخت که کابینه و ارتش اسرائیل در ارزیابی‌های خود شکست خورده‌اند».

داویدی همچنین گفت: «پس از شکست کابینه و ارتش، از مردم ما می‌خواهند در ازای مبالغ مادی [به سدیروت]بازگردند، بدون اینکه آینده روشن باشد. نه نخست وزیر و نه سخنگوی ارتش، آن گونه که وعده می‌دهند، با شفافیت سخن نمی‌گویند».

این موضع‌گیری‌ها پس از آن است که ارتش اسرائیل روز گذشته از آمادگی خود برای بازگرداندن ساکنان ۶ شهرک اطراف غزه خبر داد و گفت که برای تشویق ساکنان، مشوق مالی در نظر گرفته شده است.

عمده اسراییلی‌های آواره از اطراف غزه هم اکنون در هتل‌ها به سر می‌برند که بار مالی سنگینی بر دولت اسرائیل تحمیل کرده است.

اصرار ارتش و دولت اسرائیل برای بازگشت آوارگان شهرک‌های اطراف غزه در حالی است که روزنامه یدیعوت احارانوت به نقل از فرماندهان ارتش این رژیم نوشته است که حماس طی ۲ الی ۳ سال آیندده توانایی حملات موشکی خود را بازخواهد یافت.

جنگ در غزه در حالی ۸۸ روز طول کشیده است که همچنان حملات موشکی حماس به عمق اراضی اشغالی ادامه دارد؛ شامگاه یکشنبه نیز تل آویو و اطراف آن و همچنین شهرک‌های اطراف غزه هدف حملات موشکی عزالدین القسام قرار گرفت.

امروز نیز گردان‌های عزالدین القسام، ویدئویی از موشک‌های M ۹۰ خود منتشر و با دو پیام «تل‌آویو خواهد سوخت» و «قدس آزاد خواهد شد»، رژیم اسرائیل را تهدید کرد.



منبع: فارس

برچسب ها: غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر