کد خبر: ۳۳۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۱

پیش‌بینی بورس امروز ۱۲ دی ۱۴۰۲؛ خروج سرمایه از بازار سرمایه+ جدول

بازار سهام در دو روز اخیر روند ریزشی داشته است. حجم معاملات پایین است و علاوه بر سهام، صندوق‌ها نیز با خروج سرمایه مواجه هستند.
پیش‌بینی بورس امروز ۱۲ دی ۱۴۰۲؛ خروج سرمایه از بازار سرمایه+ جدول

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24-بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. برای پیش‌بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۲ دی- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۷ هزار و ۷۷۳ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳۱۵ واحد ریزش کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۹۵ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش ۱۰۳ واحدی داشت.

بیشترین افزایش قیمت
روز دوشنبه در بورس شرکت سیمان اردستان (اردستان)، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان (رتاب) و شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی (غپآذر) و شرکت صنایع بهداشتی ساینا (ساینا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران)، وبشهر (شرکت توسعه صنایع بهشهر) و وبهمن (شرکت سرمایه گذاری بهمن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان)، شرکت بیمه دی (ودی) و شرکت نوش پونه مشهد (غپونه) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۶۱ نماد صف خرید داشتند و ۵۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۱ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۴۸۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۶ درصدی به ۲۷۶ میلیارد تومان رسید.


پیش بینی بورس امروز ۱۲ دی ۱۴۰۲؛ خروج سرمایه از بازار سرمایه


پیش‌بینی بورس امروز
دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد و نماد‌های فملی، فولاد، شپدیس، شپنا، شستا، فارس و کچاد بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. دیروز ۲۰۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد تا در مجموع دو روز اخیر بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بورس خارج شود.

نماد‌های دی، شپنا، خودرو، فملی، فولاد، شستا، هرمز، وغدیر، ومعادن و سیمرغ بیشترین تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی بازار را داشتند.

همچنین دیروز ارزش معاملات خرد سهام اندکی رشد کرد. ارزش معاملات خرد با افزایش ۶ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۴ هزار و ۵۸۱ میلیارد تومان رسید؛ بنابراین بازار در دو روز اخیر روند ریزشی داشته است. حجم معاملات پایین است و علاوه بر سهام، صندوق‌ها نیز با خروج سرمایه مواجه هستند. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد نیرویی برای بالا کشیدن بازار وجود ندارد.

پیش بینی بورس امروز ۱۲ دی ۱۴۰۲؛ خروج سرمایه از بازار سرمایه

 

منبع: اکو ایران

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.