کد خبر: ۳۳۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۱

نصب راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت در پتروپالایش اصفهان

راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت سفید (KHT) شرکت اکسیر ایرانیان با هدف کیفی‌سازی محصولات تولیدی هلدینگ پتروپالایش اصفهان نصب شد. عملیات اجرایی پروژه زیست محیطی تصفیه نفت سفید (KHT) شرکت اکسیر ایرانیان از نیمه دوم خرداد ماه سال ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده و امروز راکتور این پروژه به همت متخصصان داخلی مونتاژ و نصب شد.
نصب راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت در پتروپالایش اصفهان

به گزارش مخاطب ۲۴، راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت سفید (KHT) شرکت اکسیر ایرانیان توسط شرکت مشعل پویا از مجموعه‌های هلدینگ پتروپالایش اصفهان، با وزن ۳۲۰ تن تکمیل ساخت و تست این تجهیز استراتژیک صورت گرفته است. به همت شرکت راهبر ترابر انرژی از دیگر شرکت‌های زیرمجموعه‌های این هلدینگ به شرکت اکسیر ایرانیان تحویل و نصب شده است. استفاده از منابع داخلی (شرکت‌های تابعه) توانسته است مدت زمان این گروه فعالیت را چهارماه کاهش دهد.

به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، هدف از راه‌اندازی پروژه زیست محیطی، تصفیه نفت سفید (KHT) شرکت اکسیر ایرانیان با خوراک ۳۱۰۰۰ بشکه در روز است که در فرایند آن گوگردزدایی با هدف افزایش کیفی محصولات تولیدی مطابق با استاندارد‌های بین المللی و زیست محیطی و جلوگیری از خسارات وارده به واحد‌های پایین دستی احداث شده است. در این واحد هیدروژن در دما و فشار بالا و در مجاورت کاتالیست مناسب با ترکیبات گوگردی و نیتروژن دار خوراک ترکیب می‌شود. سپس این ترکیبات جدا شده و در نهایت گوگرد نفت سفید از ۳۰۰۰ ppm به زیر ۱ ppm کاهش می‌یابد.

نصب راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت در پتروپالایش اصفهان
نصب راکتور پروژه زیست محیطی تصفیه نفت در پتروپالایش اصفهان

با راه‌اندازی این پروژه، امکان تولید کامل محصول دیزل پالایشگاه اصفهان با استاندارد یورو ۵ فراهم خواهد شد و خوراک واحد‌های پائین دستی برای تولید محصولات متعدد فراهم می‌شود.

شرکت پتروپالایش اکسیر ایرانیان در افق ۱۴۰۵، پیشتاز در خلق زنجیره ارزش فرآورده‌های پایه نفت سفید و دیگر فرآورده‌های حاصل از آن در منطقه خاورمیانه، خواهد شد.

منبع : ایسنا 

 

آخرین اخبار
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر