کد خبر: ۳۳۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳

۸ بانک در دستور اصلاح و انحلال قرار گرفتند

رئیس جمهور در اجلاس سالانه مجمع عمومی و فوق العاده بانک مرکزی گفت: بانک ها و موسساتی که اضافه برداشت از بانک مرکزی داشته اند، فورا تعیین تکلیف شوند.
۸ بانک در دستور اصلاح و انحلال قرار گرفتند

مخاطب 24- سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوردراجلاس سالانه مجمع عمومی و فوق‌العاده بانک مرکزی گفت: چند بانک و موسسه مالی در کشور از بانک مرکزی اضافه برداشت داشته اند، که پرونده این‌ها باید سریعا تعیین تکلیف شود.

در فروردین ۱۴۰۲ رئیس جمهور گفت: یکسری از بانک‌ها و موسسات خصوصی و غیر خصوصی هستند که این‌ها از بانک مرکزی اضافه برداشت دارند و اضافه برداشت‌شان باعث پایه پولی و افزایش نقدینگی می‌شود و در نتیجه باعث برهم خوردن نظامات اقتصادی هستند. این باید در یک زمان محدود از بانک مرکزی پایان پذیرد و وضعیت این موسسات هم مشخص شود.

محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی در اریبهشت ۱۴۰۲ گفت: بانکی هست دو سال، سه سال ناترازاست. این بانک دیگه تراز نمی‌شود وقتی تراز نشود باید به سمت رزولیشن برود.

او در ۲۱ آذر ۱۴۰۲ گفته بود: ۲۱۰ همت برای این که کفایت سرمایه، دربانک‌های خصوصی داشته باشیم. کمبود سرمایه بانک‌های خصوصی و دولتی درمجموع در حدود ۵۷۰ همت است.

محمدرضا فرزین گفت: ما نزدیک به ۸ بانک را در حال حاضربرنامه اصلاح دادیم و اگر نتوانند اصلاحات لازم را انجام بدهند، قطعا باید برویم سراغ استفاده از ماده ۳۹ یا انحلال بانک.


بیشتر بخوانید


محمد جواد شریف زاده معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد گفت: درسال ۱۳۹۸ بانک مرکزی اختیارویژه‌ای را از شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا درخواست کرد تا چند بانک ناتراز را تعیین تکلیف کند که یکی از این موسسات موسسه نور بود. متاسفانه درآن دوره بانک مرکزی این تصور را داشت که با گذاشتن هیئت سرپرستی درموسسه نور می‌تواند این موسسه را احیا کند. به همین جهت چندسال زمان از دست رفت و موسسه نور نه تنها احیا نشد، بلکه ناترازی‌های موسسه نوربه شکل اضافه برداشت ازمنابع بانک مرکزی افزایش پیدا کرد.

برخورد با بانک‌های ناترازماموریتی است که پیش از این هم رئیس جمهور بار‌ها بر آن تاکید داشته است. صحبت از بانکی‌هایی است که ناترازی آن‌ها صحبت دیروز و امروز نیست. ناترازی که انباشت آن درسال‌های گذشته اصلاح آن را نیازمند چند صدهزار میلیارد تومان کرده است. وعده‌ای که اجرایی شدن آن در ۹ مهر ۱۴۰۲ با انحلال موسسه اعتباری توسعه و ادغام موسسه نوردر بانک ملی زیر نظر بانک مرکزی آغاز شد. مسیری که بانک مرکزی در آغاز آن قرار دارد و تاخیردر برخورد با این بانک‌ها هزینه‌های اصلاح رابیشتر خواهد کرد. رییس جمهور هم سرعت بخشیدن در برخورد با بانک‌های ناتراز را از مدیران بانک مرکزی مطالبه کرد بانک‌هایی که تنها یکی از آن‌ها در فصل بهار امسال بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی اضافه برداشت داشته است.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: بانک مرکزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان
در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد و به دلیل ارائه نشدن مستندات معتبر، کیفرخواست این فرد صادر و پرونده به دادگاه ارجاع شد.
اختلالات GPS در تهران رفع شد؟ اختلالات GPS در تهران رفع شد؟
بر اساس تازه‌ترین اطلاعات سطح اختلالات سیگنال GPS در بیشتر نقاط کشور از جمله تهران، البرز، قم، ساوه، کاشان و بندرعباس که طی هفته گذشته درگیر تداخل شدید بودند، اکنون به حالت عادی بازگشته است.
برگزیده
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران
طبق گزارش سازمان بورس حدود ۱۸ همت سرمایه اشخاص خارجی در بورس تهران ثبت شده است.
بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟ بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟
شبکه پرداخت، ستون حیاتی اقتصاد دیجیتال است و در وضعیت جنگی، لایه بانکیِ این شبکه عملاً خط مقدم نبرد اقتصادی محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر