کد خبر: ۳۳۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰

لغو صدور مجوز‌های روزانه طرح ترافیک در پایتخت

معاون استاندار تهران از لغو صدور مجوز‌های روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران تا پایان روزچهار شنبه خبر داد.
لغو صدور مجوز‌های روزانه طرح ترافیک در پایتخت

مخاطب 24- میرمحمد غراوی عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری کمیته اضطرار آلودگی هوا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تشدید و استمرار آلودگی و پایداری هوا و در معرض خطر قرار گرفتن شهروندان، بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا مجوز‌های روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ تا روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ صادر نمی‌شود.

معاون استاندار تهران با بیان اینکه مقرر گردید کلیه فعالیت‌های کارخانجات تولید سیمان با ۵۰ درصد ظرفیت صورت پذیرد، گفت: پایگاه‌های سیار فوریت‌های پزشکی اعم از اورژانس و هلال احمر در مناطق پرتردد شهر، جانمایی گردند و شهرداری‌ها و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها در پایانه‌های مسافربری، اقدام نماید.

غراوی ادامه داد: پلیس راهور تهران بزرگ و پلیس راهور شرق و پلیس راهور غرب تهران، از تردد شبانه خودرو‌های گازوئیلی سنگین که آلایندگی قابل رؤیت دارند، جلوگیری نمایند.

معاون استاندار تهران ضمن اعلام ممنوعیت فعالیت ورزشی مدارس در کلیه مقاطع در محیط‌های باز از مردم خواست تا از انجام فعالیت‌های ورزشی اعم از انفرادی و همگانی در محیط‌های باز خودداری نمایند

غراوی در ادامه گفت: مقرر گردید جلوگیری از تردد وسایل حمل و نقل عمومی که آلایندگی قابل رؤیت دارند اعم از مینی بوس، اتوبوس، ون و تاکسی از محل توقف گاه اتوبوس‌های شرکت واحد و پایانه‌های مسافربری توسط شهرداری و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت پذیرد.

او عنوان کرد: سازمان صدا و سیما، رسانه‌ها و روابط عمومی کلیه دستگاه‌های اجرایی، نسبت به اطلاع رسانی لازم، توصیه‌ها و جلب همکاری و مشارکت عمومی در خصوص پرهیز از اقدامات منجر به آلودگی هوا، رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و پرهیز از سفر‌های غیر ضروری و نظایر آن، اقدام نماید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: استفاده از ماسک‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (N ۹۵) توسط آحاد مردم و به ویژه گروه‌های حساس (کودکان، افراد سالمند، بیماران قلب و تنفسی، زنان باردار و …)، شاغلین پلیس راهور و شهرداری‌ها و… که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز دارند، ضرورت دارد.

غراوی اظهار داشت: پلیس راهور تهران بزرگ، نسبت به جلوگیری از تردد کلیه موتور سیکلت‌ها، خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی و همچنین وسایل نقلیه دودزا دارای معاینه فنی، اقدامات لازم را به عمل آورد.

معاون استاندار افزود: ممنوعیت مصرف نفت کوره و مازوت در کلیه واحد‌های نیروگاهی، صنعتی، تولیدی، معدنی و خدماتی استان، کماکان ادامه یابد و شرکت گاز استان، نسبت به تداوم تأمین سوخت گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها و سایر واحد‌های متصل به شبکه گاز رسانی که فعالیت آن‌ها در این شرایط ضروری است، اقدام نماید.

غراوی همچنین گفت: شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌های استان، جهت جلوگیری از پسماند سوزی و سوزاندن شاخ و برگ درختان، نظارت ویژه اعمال نمایند؛ همچنین اداره کل حفاظت محیط زیست استان، نسبت به تشدید نظارت بر فعالیت واحد‌های آلاینده و همچنین سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و واحد‌های تولیدی و صنعتی، اقدام کنند.

او در پایان از اداره کل حفاظت محیط زیست استان، نسبت به تشدید نظارت بر فعالیت واحد‌های آلاینده و همچنین سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و واحد‌های تولیدی و صنعتی، اقدام نماید.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: آلودگی هوا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
برگزیده
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر