کد خبر: ۳۳۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷

ساعت تدریس معلمان تغییر کرد؛ مدارس مسجدمحور مجوز می‌گیرند

نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۰ دی ماه) برگزار و قرار شد بررسی تقاضای دو فوریت در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و موارد دیگر مورد بررسی قرار بگیرد.
ساعت تدریس معلمان تغییر کرد؛ مدارس مسجدمحور مجوز می‌گیرند

مخاطب 24- جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۰ دی ماه) با حضور ۲۰۵ تن از نمایندگان آغاز شد. بر این اساس قرار شد:

۱. طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی

۲. گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)

۳. ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان و لایحه الحاق یک بند به تبصره ۵ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۲،

۴. لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

۵. لایحه ارجاع اختلاف بانک مرکزی ایران و دولت پادشاهی بحرین به داوری

۶. بررسی تقاضای دو فوریت در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر

۷. تقاضای یک فوریت در مورد لایحه نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها را بررسی شود.

مدیران حق تدریس ندارند

با موافقت نمایندگان مجلس، وزارت آموزش و پرورش مکلف شد سامانه الکترونیکی یکپارچه مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس غیردولتی را راه اندازی کند و تمامی اطلاعات از جمله میزان شهریه دریافتی، درآمد‌ها و هزینه‌های آن‌ها و هر نوع تسهیلات و حمایت­‌های دریافتی را به ­طور جامع، دقیق و شفاف در این سامانه ثبت کند. همچنین نمایندگان با تعیین ساعات تدریس تمام وقت معلمان دوره ابتدایی به میزان ۲۵ ساعت در هفته نیز موافقت کردند.

با تصویب مجلس، ۱۰۰ درصد جریمه نقدی مدارس غیر دولتی در ازای دریافت شهریه اضافه از دانش آموزان در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود. ضمن آنکه وزارت آموزش و پرورش مکلف شد به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی ایجاد مدرسه مسجد محور هستند با رعایت ضوابط مجوز دهد.

در ادامه جلسه علنی امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که مدیران ستادی، استانی، شهرستانی و منطقه‌ای آموزش و پرورش در زمان تصدی مسئولیت حق تاسیس مدرسه غیردولتی ندارند. آ‌ن‌ها همچنین با موارد اصلاحی در لایحه ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان که اعاده شده از شورای نگهبان است، موافقت کردند.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: جلسه علنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر