کد خبر: ۳۳۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷

ساعت تدریس معلمان تغییر کرد؛ مدارس مسجدمحور مجوز می‌گیرند

نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۰ دی ماه) برگزار و قرار شد بررسی تقاضای دو فوریت در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و موارد دیگر مورد بررسی قرار بگیرد.
ساعت تدریس معلمان تغییر کرد؛ مدارس مسجدمحور مجوز می‌گیرند

مخاطب 24- جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۰ دی ماه) با حضور ۲۰۵ تن از نمایندگان آغاز شد. بر این اساس قرار شد:

۱. طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی

۲. گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)

۳. ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان و لایحه الحاق یک بند به تبصره ۵ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۲،

۴. لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

۵. لایحه ارجاع اختلاف بانک مرکزی ایران و دولت پادشاهی بحرین به داوری

۶. بررسی تقاضای دو فوریت در مورد لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر

۷. تقاضای یک فوریت در مورد لایحه نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها را بررسی شود.

مدیران حق تدریس ندارند

با موافقت نمایندگان مجلس، وزارت آموزش و پرورش مکلف شد سامانه الکترونیکی یکپارچه مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس غیردولتی را راه اندازی کند و تمامی اطلاعات از جمله میزان شهریه دریافتی، درآمد‌ها و هزینه‌های آن‌ها و هر نوع تسهیلات و حمایت­‌های دریافتی را به ­طور جامع، دقیق و شفاف در این سامانه ثبت کند. همچنین نمایندگان با تعیین ساعات تدریس تمام وقت معلمان دوره ابتدایی به میزان ۲۵ ساعت در هفته نیز موافقت کردند.

با تصویب مجلس، ۱۰۰ درصد جریمه نقدی مدارس غیر دولتی در ازای دریافت شهریه اضافه از دانش آموزان در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود. ضمن آنکه وزارت آموزش و پرورش مکلف شد به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی ایجاد مدرسه مسجد محور هستند با رعایت ضوابط مجوز دهد.

در ادامه جلسه علنی امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که مدیران ستادی، استانی، شهرستانی و منطقه‌ای آموزش و پرورش در زمان تصدی مسئولیت حق تاسیس مدرسه غیردولتی ندارند. آ‌ن‌ها همچنین با موارد اصلاحی در لایحه ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان که اعاده شده از شورای نگهبان است، موافقت کردند.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: جلسه علنی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.