کد خبر: ۳۳۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۶
رئیس اداره راهداری کاشان خبر داد؛

درخواست افزایش قیمت بلیت برای اتوبوس‌های برون شهری

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کاشان گفت: نرخ‌گذاری درون استانی برای بلیت اتوبوس‌های برون شهری به عهده استانداری است و براین‌اساس نرخ مصوب برای کاشان به اصفهان دو سال قبل ۹۸ هزار تومان شد.
درخواست افزایش قیمت بلیت برای اتوبوس‌های برون شهری

به گزارش مخاطب ۲۴، علی‌اکبر آقایی در خصوص افزایش نرخ بلیت کاشان تهران از ۸۵ هزار تومان به ۱۱۰ هزار تومان که یک روز بیشتر دوام نیاورد تأکید کرد: نرخ اعلامی مصوب استانداری اصفهان بود که از طریق اتحادیه حمل‌ونقل و جابه‌جایی مسافر کاشان اعمال شد.

وی افزود: نرخ‌گذاری خارج از استان نیازمند تایید کشوری و برعهده سازمان راهداری است و می‌بایست از طریق رایزنی در ستاد قیمت‌گذاری که در تهران برگزار می‌شود انجام بگیرد. به گفته رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کاشان درخواست افزایش قیمت از طریق اتحادیه انجام شده، ولی نهاد‌های فراسازمانی دراین‌خصوص مقاومت می‌کنند. آقایی تصریح کرد: طی جلسه‌ای که در استانداری و با حضور رئیس اتحادیه حمل‌ونقل و جابه‌جایی مسافر شهرستان برگزار شد با درخواست کاشان مبنی بر افزایش کرایه کاشان تهران موافقت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از اجرای دستور استانداری مبنی بر افزایش قیمت بلیت، مصوبه به دلیل نداشتن تأییدیه سازمان راهداری کشور مجدداً تا زمان اخذ مجوز‌های قانونی لغو شد.

منبع : ایلنا 

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر