کد خبر: ۳۳۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰

تجارت بی‌رمق تهران - آنکارا؛ افت ۱۳ درصدی تجارت ۲۰۲۳

در یازدهمین ماه میلادی ۲۰۲۳ هم میزان صادرات ایران به ترکیه نزولی بوده؛ البته واردات از این کشور رشد کرده است. به همین دلیل مجموع تجارت در این ماه افزایشی گزارش شده است. اما حتی رشد تجارت ماه یازدهم نتوانسته بی رمقی تجارت تهران و آنکارا را بپوشاند.
تجارت بی‌رمق تهران - آنکارا؛ افت ۱۳ درصدی تجارت ۲۰۲۳

مخاطب 24-  جدیدترین آمار منتشر شده از سوی اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد مبادلات تجاری این کشور با ایران در ۱۱ ماهه ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد دلار رسیده است. این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۱۳ درصدی داشته است.

این درحالی که ارزش تجارت دو کشور در ماه‌های ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۲ بالغ بر ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار اعلام شده بود.

بر اساس این گزارش صادرات ترکیه به ایران در ماه‌های ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۳ با افزایش ۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۳ میلیارد دلار رسیده است. ترکیه در ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۲ بالغ بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

ترکیه در ۱۱ ماهه سال ۲۰۲۳ میلادی ۲ میلیارد دلار کالا از ایران وارد کرده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۳۳ درصدی داشته است. تسنیم به نقل از اداره آمار ترکیه نوشت، ترکیه در ماه‌های ژانویه تا نوامبر سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۳ میلیارد دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

افت ۱۳ درصدی صادرات ایران به ترکیه
طبق اعلام اداره آمار ترکیه اعلام کرد، صادرات این کشور به ایران در نوامبر ۲۰۲۳ برابر ۴۲ درصد رشد داشته است. صادرات ترکیه به ایران در نوامبر سال قبل ۲۹۰ میلیون دلار گزارش شده بود که این رقم در نوامبر امسال به ۴۱۲ میلیون دلار افزایش یافته است.

برهمین اساس مجموع تجارت دو کشور در یازدهمین ماه سال جاری میلای با رشد ۱۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۵۹۴ میلیون دلار بالغ شده است.
چون واردات ترکیه از ایران در نوامبر ۲۰۲۳ با کاهش ۱۳ درصدی نسبت به سال قبل به ۱۸۲ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در نوامبر سال قبل ۲۱۲ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

درحالی که حجم صادرات ایران رو به افول است. در مقابل حجم صادرات ترکیه به جهان افزایشی است. سایت TRT ترکیه نوشت، عمر بولات، وزیر بازرگانی ترکیه، بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان تجارت جهانی گفت: در پایان بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۳، صادرات سالانه کالا‌های ترکیه به ۲۵۳.۳ میلیارد دلار افزایش یافت. ترکیه ۱.۰۶ درصد از صادرات جهانی را به خود اختصاص داده و در نتیجه رکورد جدیدی را ثبت کرد. در سال ۲۰۲۲ سهم صادرات کشورمان از صادرات جهانی ۱.۰۲ درصد بود.

برچسب ها: مبادلات تجاری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.