کد خبر: ۳۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴

۵۰ خدمت اینترنت‌بانک سپهر را نامحدود به خدمت بگیرید

​مشتریان حقیقی و حقوقی بانک صادرات ایران می‌توانند با درخواست عضویت غیر حضوری در سامانه بانکداری اینترنتی این بانک، بیش از 50 خدمت متنوع بانکی از جمله خدمات چک و چکنو، مدیریت تسهیلات و تعهدات، پرداخت و دریافت و گزارش‌های مختلف بانکی را از این سامانه در منزل یا محل کار دریافت کنند.
۵۰ خدمت اینترنت‌بانک سپهر را نامحدود به خدمت بگیرید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایرانسامانه بانکداری اینترنتی این بانک ویژه اشخاص حقیقی (IB) و ویژه اشخاص حقوقی و مشترک (BIB) به نشانی: http://bsi.ir قابل دسترس است و مشتریان بانک می‌توانند برای انجام امور بانکی خود به صورت غیر حضوری در این سامانه ثبت‌نام کرده و پس از احراز هویت در شعب، از خدمات متنوع با مزیت‌های قابل توجه و رقابتی آن با سایر بانک‌ها، بهره‌مند شوند.

برخط شدن امکان درخواست عضویت، رمزیاب جدید و فعال‌سازی کد کاربری از تازه‌ترین گزینه‌های به روزشده این سامانه است امکان مشاهده وضعیت و پرداخت اقساط تسهیلات خود و دیگران به صورت درون‌بانکی و بین‌بانکی، مدیریت تسهیلات و تعهدات شامل سرویس‌های مشاهده صورت‌حساب تسهیلات، گزارش تعهدات غیر مستقیم، گزارش ضمانت‌نامه‌های صادرشده و گزارش ضمانت‌نامه‌هایی که مشتری ذی‌نفع آن است، از جمله امکانات این سامانه است.

همچنین گزارش اخطاریه‌های صادرشده برای تسهیلات خود و اخطاریه‌های تعهدات غیر مستقیم، امکان دریافت مجدد رسید اقساط پرداخت‌شده، انواع خدمات چک‌های صیادی شامل ثبت، تایید و انتقال و عودت، امکان ثبت چک گروهی با بارگذاری فایل اکسل، امکان تعریف نمایندگان متعدد به صورت نامحدود برای اشخاص حقوق جهت دسترسی به خدمات ثبت و تایید چک از دیگر امکانات این ساماانه است.

خدمات اینترنت‌بانک صادرات ایران در زمینه خدمات چک با امکان استعلام زنجیره انتقالات و ذی‌نفعان چک، استعلام وضعیت چک‌های برگشتی، رفع سوء‌اثر شده و در راه، استعلام وضعیت چک برای صادرکننده، مشاهده کارتابل و نقد کردن چک دیجیتال (چکنو) ویژه اشخاص حقوقی و مشاهده گزارش و آخرین وضعیت چک‌های واگذاری دورن‌بانکی و بین‌بانکی به صورت آنلاین از دیگر امکانات جدید این سامانه است.

خدمات متنوع قابل ارائه به حساب‌های ارزی و ریالی و انتقال وجه دسته‌ای از امکانات دیگر اینترنت‌بانک صادرات ایران است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر