کد خبر: ۳۳۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱

امضای تفاهمنامه مخابرات ایران و مپنا در حوزه اینترنت اشیا

مدیران عامل شرکت مخابرات ایران و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
امضای تفاهمنامه مخابرات ایران و مپنا در حوزه اینترنت اشیا

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام  مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران  در این مراسم گفت: نهضت جهادی توسعه اقتصاد دیجیتال را در شرکت مخابرات ایران بعد از پروژه نجما شروع کردیم و ‌به موازات توسعه فیبر نوری در ‌کشور برای امسال، اولین اقدام تشکیل دبیرخانه دایمی انقلاب صنعتی چهارم در مخابرات و استان البرز بود.

وی با اشاره به اینکه حاصل این رویدادها منجر به بستن تفاهم‌نامه با مکو شد، افزود: مکو در حوزه اینترنت اشیا فعالیت کرده و چون در مخابرات، زیرساخت گسترده و ‌قوی در بخش ثابت و ‌سیار داریم و به ویژه حوزه‌های صنعتی و کسب و کارهای بومی تحت پوشش زبرساخت‌ها و باند پهن ارتباطات سیار مخابرات قرار دارد.

سلطانی گفت: باتوجه به تجربه شرکت مپنا، ما همکاری نزدیکی با آنها را پیشنهاد دادیم تا براساس تفاهم‌نامه صورت گرفته، زمینه کسب و‌کار را برای مجموعه مکو و مخابرات توسعه دهیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: طبق برنامه هفتم ، سهم صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات از تولید ناخالص داخلی باید از ۶.۷ درصد به ۱۵ درصد برسد و شرکت‌های فعال در این صنعت باید کار زیادی بکنند تا به این عدد برسند.

محمد حسین رفان، مدیرعامل مکو در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: موضوع این تفاهم‌نامه، دیجیتال‌سازی است. پلتفرمی بر بستر IoT فراهم شده که قابلیت سرویس دادن بسیاری از صنایع نو و پزشکی و هوشمندسازی را دارد و‌ امروز در تفاهم با شرکت مخابرات ایران، همکاری برای بسترسازی و استفاده از این پلتفرم خواهیم داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
پیدا شدن ۲ دختر مفقود پیدا شدن ۲ دختر مفقود
در پی اعلام مفقودی دو دختر در منطقه کوهسار تهران و تشکیل پرونده قضائی، با پیگیری‌های دادسرای تهران و اقدامات فنی پلیس، ساعتی پیش پیدا شدند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر