کد خبر: ۳۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷

این خودرو‌های ممنوعه وارد ایران شد

اخباری در ارتباط با ورود محصولات برند لوکس سیتروئن یعنی DS در حالی به ایران شنیده می‌شود که واردات خودرو با دو برند پژو-سیتروئن و رنو از سوی سیاست گذار خودرویی تحریم شده است.
این خودرو‌های ممنوعه وارد ایران شد

مخاطب 24- برخی از محصولات برند DS فرانسه، زیر مجموعه خودروسازی سیتروئن وارد کشور شده است این اقدام را می‌توان شکستن تابو واردات خودرو‌های فرانسوی به کشور بعد از اعلام ممنوعیت ورود محصولات دو برند فرانسوی پژو-سیتروئن و رنو قلمداد کرد.

اولین بار در دوران وزارت رضا رحمانی، وزیر صمت دولت دوازدهم، بحث عدم همکاری با برند‌های پژو-سیتروئن و رنو در صورت رفع تحریم‌ها را پیش کشید. رحمانی با اشاره به خروج این دو خودروساز فرانسوی از بازار کشور تاکید کرد آن‌ها در فردای بعد از تحریم‌ها جایی در میان شرکای خودروسازی ایران نخواهند داشت. رضا فاطمی امین، وزیر صمت دولت سیزدهم، نیز بعد از اینکه آیین نامه واردات خودرو‌های سواری در دولت تصویب شد و قفل از در ورود خودرو به کشور بعد از گذشت بیش از چهار سال در شهریور ۱۴۰۱ برداشته شد تاکید کرد امکان واردات محصولات تولیدی دو برند پژو-سیتروئن و رنو وجود ندارد.

بررسی سبد محصولاتی این خودروساز فرانسوی نشان می‌دهد چهار محصول این خودروساز یعنی DS۳، DS۴، DS۷ و DS۹ امکان ورود به بازار خودروی کشور را دارند.

البته از آنجایی که قیمت مدل‌های بنزینی این خودروساز فرانسوی بیش از سقف مورد نظر برای واردات خودرو در آیین نامه اجرایی ورود خودرو به کشور است این احتمال وجود دارد که محصولات هیبریدی سیتروئن وارد کشور شوند.

به نظر می‌رسد سیاست گذار خودرویی چنانچه بر ممنوعیت واردات محصولات دو برند فرانسوی پژو-سیتروئن و رنو به بازار خودروی کشور اصرار داشته باشد این ممنوعیت تنها برای محصولات بنزینی این خودروسازان اعمال می‌شود؛ بنابراین واردات محصولات هیبریدی و الکتریکی بلامانع خواهد بود.

دو برند پژو-سیتروئن و رنو با توجه به همکاری که با ایران خودرو و سایپا در سال‌های گذشته داشتند در میان خریداران بازار خودرو از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. محصولات برند‌های پژو-سیتروئن و رنو چه در میان محصولات داخلی و چه در میان محصولات وارداتی توانسته بود مشتریان ایرانی را راضی کند.

پیش بینی می‌شود چنانچه واردات محصولات تولیدی برند DS عملیاتی شود این خودروساز لوکس ساز فرانسوی بتواند بخشی از سهم بازار ایران را به خود اختصاص دهد.

 

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: خودروسازی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر