کد خبر: ۳۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷

این خودرو‌های ممنوعه وارد ایران شد

اخباری در ارتباط با ورود محصولات برند لوکس سیتروئن یعنی DS در حالی به ایران شنیده می‌شود که واردات خودرو با دو برند پژو-سیتروئن و رنو از سوی سیاست گذار خودرویی تحریم شده است.
این خودرو‌های ممنوعه وارد ایران شد

مخاطب 24- برخی از محصولات برند DS فرانسه، زیر مجموعه خودروسازی سیتروئن وارد کشور شده است این اقدام را می‌توان شکستن تابو واردات خودرو‌های فرانسوی به کشور بعد از اعلام ممنوعیت ورود محصولات دو برند فرانسوی پژو-سیتروئن و رنو قلمداد کرد.

اولین بار در دوران وزارت رضا رحمانی، وزیر صمت دولت دوازدهم، بحث عدم همکاری با برند‌های پژو-سیتروئن و رنو در صورت رفع تحریم‌ها را پیش کشید. رحمانی با اشاره به خروج این دو خودروساز فرانسوی از بازار کشور تاکید کرد آن‌ها در فردای بعد از تحریم‌ها جایی در میان شرکای خودروسازی ایران نخواهند داشت. رضا فاطمی امین، وزیر صمت دولت سیزدهم، نیز بعد از اینکه آیین نامه واردات خودرو‌های سواری در دولت تصویب شد و قفل از در ورود خودرو به کشور بعد از گذشت بیش از چهار سال در شهریور ۱۴۰۱ برداشته شد تاکید کرد امکان واردات محصولات تولیدی دو برند پژو-سیتروئن و رنو وجود ندارد.

بررسی سبد محصولاتی این خودروساز فرانسوی نشان می‌دهد چهار محصول این خودروساز یعنی DS۳، DS۴، DS۷ و DS۹ امکان ورود به بازار خودروی کشور را دارند.

البته از آنجایی که قیمت مدل‌های بنزینی این خودروساز فرانسوی بیش از سقف مورد نظر برای واردات خودرو در آیین نامه اجرایی ورود خودرو به کشور است این احتمال وجود دارد که محصولات هیبریدی سیتروئن وارد کشور شوند.

به نظر می‌رسد سیاست گذار خودرویی چنانچه بر ممنوعیت واردات محصولات دو برند فرانسوی پژو-سیتروئن و رنو به بازار خودروی کشور اصرار داشته باشد این ممنوعیت تنها برای محصولات بنزینی این خودروسازان اعمال می‌شود؛ بنابراین واردات محصولات هیبریدی و الکتریکی بلامانع خواهد بود.

دو برند پژو-سیتروئن و رنو با توجه به همکاری که با ایران خودرو و سایپا در سال‌های گذشته داشتند در میان خریداران بازار خودرو از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. محصولات برند‌های پژو-سیتروئن و رنو چه در میان محصولات داخلی و چه در میان محصولات وارداتی توانسته بود مشتریان ایرانی را راضی کند.

پیش بینی می‌شود چنانچه واردات محصولات تولیدی برند DS عملیاتی شود این خودروساز لوکس ساز فرانسوی بتواند بخشی از سهم بازار ایران را به خود اختصاص دهد.

 

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: خودروسازی
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.