کد خبر: ۳۳۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹

کمند امیر سلیمانی برای اولین بار از دلایل مهاجرت و جدایی‌اش گفت+ فیلم

کمند امیرسلیمانی برای اولین بار با بازی در نقش آذر در سریال پدر سالار به شهرت رسید، او که فرزند سعید امیرسلیمانی بازیگر قدیمی بوده و برادرش سپند نیز بازیگر است به شایعاتی که در مورد ازدواجش بود پاسخ داد و ماجرای جدایی از همسرش را توضیح داد.
کمند امیر سلیمانی برای اولین بار از دلایل مهاجرت و جدایی‌اش گفت+ فیلم

مخاطب 24- کمند امیرسلیمانی در توضیح دلایل طلاقش گفت: «در ۲۳ سالگی ازدواج کردم و ۶ سال بعد بچه دار شدم. سال ۲۰۰۷ به همراه همسرم به دوبی مهاجرت کردیم. همسرم کار عکاسی می‌کرد، ولی شرایط خوب پیش نرفت و بدهکار شدیم. من هرچیزی را داشتم فروختم تا بدهی‌ها را بدهیم. زمانی که به ایران برگشتیم حال جسمی و روحیم اصلا خوب نبود. با خانواده‌ام مشورت کردم و گفتم من یک سال به این زندگی فرصت می‌دهم اگر شرایط بهتر شد ادامه می‌دهم، اما اینطور نشد.»

امیرسلیمانی توضیح داد: «من از ۹ سالگی بازیگری می‌کنم و با اولین حقوقم پیانو خریدم. تا ۲۰ سالگی هم پول خوبی درآوردم و خانه و ماشین خریدم. آن زمان شرایط خوب بود و می‌شد پول پس‌انداز کرد.»

کمند امیر سلیمانی در بخش دیگری از این مصاحبه دلیل مهاجرتش را تهدید او و پدر و برادرش به بیکاری به خاطر اقدام اعتراضی‌اش به عدم پرداخت دستمزد خود دانست. امیرسلیمانی در این خصوص گفت: «تهدیدم کردند که دیگر نمی‌گذاریم خودت و پدرت و برادرت در تلویزیون بازی کنید. این حرف خیلی تاثیر بدی روی من گذاشت و گفتم اصلا دیگر نمی‌خواهم در این شغل باشم.»



بیوگرافی کمند امیرسلیمانی

کمند امیرسلیمانی متولد ۱۶ خردادماه سال ۱۳۵۲ است. وی فارغ التحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۶ است. حاصل ازدواج کمند امیرسلیمانی و ورقا عامری که به جدایی ختم شد، یک پسر به نام ایلیا است.

اواز همان دوران کودکی با پدرش روی صحنه تئاتر میرفت و در نمایش‌های پدرش به ایفای نقش پرداخت. بازی در نمایش سنجاب‌ها در سن ۷ سالگی اولین تجربه بازیگری کمند امیرسلیمانی در تئاتر بود و این بانوی هنرمند سال ۶۵ با بازی در فیلم ترنج به سینما آمد.
سریال پدرسالار به کارگردانی اکبر خواجویی در سال ۷۲ ساخت شد و بازی کمند امیرسلیمانی در نقش آذر این سریال یکی از ماندگارترین نقش آفرینی‌های او بود.

اغلب موفقیت‌های کمند امیرسلیمانی با بازی در سریال‌های تلویزیونی حاصل شد و اگر در سینما هم موفقیت‌هایی کسب کرد، اما بیشتر مخاطبان او را با نقش‌های تلویزیونی‌اش می‌شناسند. کمند امیرسلیمانی در سینما هم موفق بود. او برای بازی قابل قبول و متفاوتش در فیلم قرمز در هفدهمین جشنواره فیلم فجر مود تقدیر قرار گرفت.

 

 

منبع:  روزیاتو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر