مخاطب 24- صاحب ۳۷ ساله این رستوران، که با کمک سازمان بینالمللی «جامعه انسانی» قرار است شغلش را به خواربارفروشی تغییر دهد میگوید هیچوقت به فروش گوشت گربه تمایل نداشته، اما به دلیل مشکلات مالی و نیاز به رونق دادن به رستورانش، به سراغ فروش این محصول رفته است. او میگوید که از این به بعد میتواند با آرامش به آینده فکر کند.
به گزارش نیویورکپست، گرچه اغلب مردم ویتنام تمایلی به خوردن گوشت گربه ندارند، اما این باور قدیمی وجود دارد که خوردن این غذا، باعث خوششانسی میشود.
«جامعه انسانی» از سال ۲۰۱۵ در کره جنوبی و از سال ۲۰۲۲ در ویتنام، برنامهای با عنوان «نمونههای تغییر» به راه انداخته است. در قالب این برنامه، این سازمان به کسانی که تمایل داشته باشند شغل خود را عوض کنند و از تجارت گوشت سگ و گربه دست بردارند، وام داده میشود.
منبع: فردانیوز