کد خبر: ۳۳۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۴

تا سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ درصد جمعیت شهری با G۵ متصل می‌شوند

در نمایشگاه تلکام، شرکت‌ها به خوبی دربحث هوشمندسازی و IOT اقدام کردند و عملا از لایه زیرساخت به خدمات و سرویس رسیده ایم.
تا سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ درصد جمعیت شهری با G۵ متصل می‌شوند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام : امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس رگولاتوری با حضور در استودیو مخابرات ایران گفت: پیشرفت امسال نمایشگاه بسیار ملموس است به طوری که حضور شرکت های خصوصی و دانش بنیان بخش های دیگر تمرکز خود را برای عرضه دستاوردهای خود گذاشته اند.

وی تصریح کرد: حضور گسترده شرکت ها در حوزه فناوری های نوین ارتباط نیز بسیار مشهود است. در حوزه توسعه زیرساخت فیبرنوری نیز با توجه به رشد قابل توجه شرکت و تولیدکنندگان با تجهیزات روز دنیا پا به این عرصه گذاشته اند تا نیازها را در این خصوص نیازها برآورده کنند.

لاجوردی گفت: در حوزه فیبرنوری و IOT و همچنین در حوزه نسل پنجم هم اپراتورهای سیار قدرت و برنامه ریزی کردند و مشاهده خواهیم کرد تا انتهای سال ۱۴۰۳ ، ۱۵ درصد جمعیت شهری تحت پوشش G5 قرار بگیرد که شواهد در نمایشگاه مشهود است.

وی تصریح کرد: شرکت ها به خوبی دربحث هوشمندسازی و IOT اقدام کردند و عملا از لایه زیرساخت به خدمات و سرویس رسیده ایم .

در ادامه این نشست مهدی روحانی نژاد معاون نظارت راهبردی و توسعه بازار گفت: توانستیم یکسری زیرساخت های اقتصادی به نحوی برنامه ریزی کنیم تا برای اپراتورها جذابیت سرمایه گذاری داشته باشد.

 مهندس مجید سلطانی مدیرعامل مخابرات ایران نیز در این نشست به نهضت جهانی اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت :در همین راستا تفاهمنامه های خوبی را با استان ها و شرکت های دانش بنیان امضا کرده ایم.

وی در خاتمه گفت: با سیاستگذاری دلسوزانه و انقلابی در مجموعه وزارت ارتباطات در عرصه فناوری شاهد پیشرفت و توسعه هستیم و امیدواریم شرکت مخابرات رسالت خود را در این عرصه به خوبی ایفا کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل
زهرا رهنورد نوشت: ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند زنان این بار قربانیانِ تجاوز و بمباران، به دستِ جنایت‌کاری شدند که شهرهٔ زن‌کُشی و کودک‌کُشی در سطحِ جهان، از غزه تا ایران است.
نظر بابک زنجانی در خصوص بمب اتم نظر بابک زنجانی در خصوص بمب اتم
بابک زنجانی در توییتی خیلی عجیب از رونمایی بمب اتم در ایران گفت.
استقرار جایگاه سیار سوخت‌رسانی در شهر تهران استقرار جایگاه سیار سوخت‌رسانی در شهر تهران
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: ۱۷ جایگاه سیار سوخت رسانی در تهران استقرار یافت
خبر‌های جدید در خصوص پیامک‌های ارسالی حجاب خبر‌های جدید در خصوص پیامک‌های ارسالی حجاب
معاون زنان و خانواده پزشکیان درباره پیامک‌های حجاب سرنشینان ماشین‌ها توضیحاتی ارائه داد.
حقوق بازنشستگان دولت به موقع پرداخت می‌شود حقوق بازنشستگان دولت به موقع پرداخت می‌شود
معمولاً حقوق بازنشستگان در روز‌های پایانی ماه واریز می‌شود.
استفاد از تلفن همراه برای مسوولان ممنوع شد! استفاد از تلفن همراه برای مسوولان ممنوع شد!
فرماندهی امنیت سایبری استفاده مسئولان و تیم‌های حفاظت آنها از تمامی تجهیزات متصل به شبکه‌های ارتباطی و مخابراتی عمومی را ممنوع کرد.
فعال شدن ایست‌های بازرسی و گشت‌های بسیج در کشور فعال شدن ایست‌های بازرسی و گشت‌های بسیج در کشور
یک مقام مسئول در سازمان بسیج گفت: این اقدام با هدف تقویت امنیت، مقابله با نفوذ دشمن و حفظ آرامش عمومی انجام شده است. همچنین، گشت‌های شبانه‌ی بسیج برای نظارت بیشتر و پیشگیری از هرگونه اقدام خرابکارانه تشدید شده‌اند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر