کد خبر: ۳۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
مبنای محاسبه خسارت، قیمت خودرو خواهد بود.

قیمت خودروی نامتعارف بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماههای حرام یا ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲

قیمت خودروی نامتعارف بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماههای حرام یا ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲

 سرهنگ علی اصغر زارع رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان: به استناد تبصره های ۳ و ۴ و ۵ ماده ۸ قانون بیمه مصوب سال۱۳۹۵ همه خسارت وارده به خودروها بر عهده راننده مقصر نیست و ملاک و مبنای محاسبه خسارت، قیمت خودرو خواهد بود.

 مالکین خودروهای گران قیمت  آگاهی داشته باشند، در صورت وقوع تصادف، می توانند مازاد خسارت وارده به خودرو را از محل بیمه بدنه جبران کنند.

با توجه به فرمول جدید خسارت خودروهای نامتعارف ، در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف (بالای ۶۰۰ میلیون) شرکت‌های بیمه خسارتی در حد یک خودرو متعارف و معمولی را پرداخت می‌نماید.
 
اگر مالک خودروی گران‌قیمت یا نامتعارف (بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماههای حرام یا ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲) هستید بیش از مالکان خودروهای ارزان قیمت یا متعارف باید نسبت به خرید بیمه بدنه متناسب با قیمت واقعی خودرو خود بیندیشید.
 سرهنگ علی اصغر زارع رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان: به استناد تبصره‌های ۳ و ۴ و ۵ ماده ۸ قانون بیمه مصوب سال۱۳۹۵ همه خسارت وارده به خودرو‌ها بر عهده راننده مقصر نیست و ملاک و مبنای محاسبه خسارت، قیمت خودرو خواهد بود.

 مالکین خودرو‌های گران قیمت  آگاهی داشته باشند، در صورت وقوع تصادف، می‌توانند مازاد خسارت وارده به خودرو را از محل بیمه بدنه جبران کنند.

با توجه به فرمول جدید خسارت خودرو‌های نامتعارف، در صورت تصادف یک خودرو نامتعارف (بالای ۶۰۰ میلیون) شرکت‌های بیمه خسارتی در حد یک خودرو متعارف و معمولی را پرداخت می‌نماید.
 
اگر مالک خودروی گران‌قیمت یا نامتعارف (بیشتر از پنجاه درصد دیه در ماه‌های حرام یا ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲) هستید بیش از مالکان خودرو‌های ارزان قیمت یا متعارف باید نسبت به خرید بیمه بدنه متناسب با قیمت واقعی خودرو خود بیندیشید.

اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
صفحه خبر بالای تصاویر