کد خبر: ۳۲۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵

پیش‌بینی بورس امروز ۶ دی ۱۴۰۲؛ حرکت کد‌های حقیقی به سمت صف‌های فروش

بورس تهران روز گذشته شاهد تشدید فرار سرمایه حقیقی از بازار سهام در کنار ریزش همه‌جانبه شاخص‌های سهامی بود.
پیش‌بینی بورس امروز ۶ دی ۱۴۰۲؛ حرکت کد‌های حقیقی به سمت صف‌های فروش

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افت تراز شاخص کل و ریزش تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز روند معاملات از لحظات ابتدایی با ریزش تراز شاخص هم‌وزن و شاخص کل همراه بود. معاملات سهامی دیروز نوسانات شدیدی به همراه نداشت و تراز شاخص‌ها با شیبی ملایم تا انتهای بازار ریزش کردند.

روز سه شنبه تمام شاخص‌های فرابورس قرمز پوش بودند و در میان شاخص‌های اصلی بازار بورس تهران نیز عملکردی مشابه دیده می‌شد. شکاف بازدهی شاخص کل و هم‌وزن که در بورس تهران نزدیک به ۱ صدم درصد بود؛ در بازار فرابورس ایران رقم ۵۱ صدم درصدی داشت و در هر دو بازار شاخص کل افت تراز بیشتری داشت. بیشترین بازدهی را در میان شاخص‌های اصلی فرابورس، شاخص کل هم وزن فرابورس با ۸ صدم درصد ریزش به ثبت رساند و کمترین بازدهی نیز به شاخص بازار اول فرابورس با ۷۵ صدم درصد ریزش تراز تعلق گرفت.

آمار معاملات سهام
دیروز ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۲ درصد ریزش، در تراز ۵ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومانی متوقف شد. این سطح ارزش معاملات خرد روزانه، در سطح بالاتر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی شاخص کل یا از عدم شفافیت چشم انداز بازار نشأت می‌گیرد و یا بیانگر سطح بالای قیمت سهام نسبت به ارزش ذاتی آن است که در حال حاضر هر دو عامل اثرگذاری بالایی دارند.

روز سه شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام برای ششمین روز معاملاتی متوالی منفی شد، اما در این پنج روز معاملاتی از شدت خروج سرمایه حقیقی کاسته نشده است. دیروز ۵۳۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد که به نسبت روز دوشنبه افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی داشت.

پیش‌بینی بورس امروز ۶ دی ۱۴۰۲؛ حرکت کد‌های حقیقی به سمت صف‌های فروش

روز شنبه، بازار سهام با ریزش ارزش صف‌های خرید و فروش سهام همراه بود؛ درحالی که این معیار در هفته قبل رشد داشت. با وجود افزایش شدید ارزش صفوف خرید و فروش سهام در معاملات هفته قبل، دیروز نیز ارزش صف‌های فروش افزایش داشت. ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه به نسبت روز انتهای هفته قبل افزایش ۱.۵ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۳۴ درصد افت کرده بود.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۲۴.۹ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۲۴.۷ میلیون تومان ریزش داشت. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش قابل توجهی داشت و از ۲۵ میلیون تومان به ۳۱.۶ میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه فروش از سرانه خرید رشد یافته است.

پیش بینی بورس امروز
با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه در کف حمایتی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۲۶ هزار واحدی شاخص کل فرابورس آغاز خواهد شد. بورس تهران روز دوشنبه سطح حمایتی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شاخص کل را از دست داد، اما بسیاری از فعالان بازار سهام معتقد بودند که این رفتار شاخص، نوعی پولبک به شمار می‌رود. معاملات سهام دیروز با افزایش تنش‌ها در خاورمیانه ریسک سیاسی بازار سهام را به شدت افزایش داده است. در این روز‌ها فعالان بازار سهام بیش ار پیش احتیاط می‌کنند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۴ تا ۶ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افت تراز ضعیف شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی، ولی ضعیف‌تر از روز دوشنبه پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال رشد اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۱ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۲۷ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افت تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر