کد خبر: ۳۲۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

کنارگذر شرق اصفهان تا پایان دولت سیزدهم به بهره برداری میرسد

معاون اجرایی رییس جمهور گفت: هدف دولت سیزدهم این است که کنارگذر شرق اصفهان و آزادراه شهید حجازی تا پایان دولت سیزدهم افتتاح شود و به بهره‌برداری برسد.
کنارگذر شرق اصفهان تا پایان دولت سیزدهم به بهره برداری میرسد

محسن منصوری، روز سه‌شنبه در حاشیه بازدیدش از کنارگذر شرق اصفهان با قدردانی از استاندار اصفهان در پیگیری و جدیت در اجرای پروژه‌های عمرانی افزود: از روز گذشته بمنظور پیگیری برخی طرح‌های زیرساختی و کلان استان از جمله قطار سریع‌السیر اصفهان_ تهران، پروژه کنارگذر شرق و سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان به این استان سفر کردیم.
وی ادامه داد: استان اصفهان تقریبا ۱۶ درصد بار ترافیکی کشور را بدلیل موقعیت مرکزی و منحصر به فردش پذیراست.
معاون رییس جمهور تصریح کرد: راه‌های اصفهان، تنها برای رفت و آمد مردم این استان نیست بلکه نقش محوری در سطح کشور دارد و بار ترافیکی از راه‌های این استان به سمت جنوب کشور هدایت می‌شود.
منصوری با تأکید بر سیاست دولت برای تکمیل آزادراه‌های اصلی کشور یادآور شد: در چند ماه گذشته با حضور رییس جمهور آزادراه شیراز_اصفهان به طول بیش از ۲۰۰ کیلومتر افتتاح شد.
وی ادامه داد: در مرحله بعد هدف دولت این است که ۳۰ کیلومتر از کنارگذر اصفهان را تکمیل کنیم که در این صورت ۶۰ کیلومتر آزادراه شهید حجازی نیز تکمیل می‌شود و با تکمیل بیش از ۳۰۰ کیلومتر راه، گره اساسی کشور در این مسیر ترافیکی گشوده خواهد شد.
معاون اجرایی رییس جمهور بیان کرد: احداث این ۳۰ کیلومتر راه هم‌اکنون بین ۴۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کار آن با جدیت دنبال شده است.
منصوری خاطرنشان کرد: تعهداتی را دولت در باره این پروژه دارد که پس از این بازدید آن‌ها را پیگیری خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه ۲ مساله در تکمیل کنارگذر شرق اصفهان وجود دارد، گفت: نخستین موضوع مشکلی است که در اجرای این پروژه با محیط زیست ایجاد شده بود که در این راستا صبح امروز ۲ نوبت با سلاجقه رییس سازمان محیط زیست کشور گفتگو کردم و حل این مساله در نخستین جلسه شورایعالی محیط زیست صورت خواهد گرفت.
منصوری تاگید کرد: در این راستا تمام قواعد محیط زیست برای اجرای پروژه پذیرفته شده است و مشکل خاصی هم در این زمینه وجود ندارد.
معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: مساله دوم تأمین منابع مالی پروژه است که از چند جهت دنبال می‌شود.
وی تصریح کرد: هدف دولت این است که کنارگذر شرق اصفهان و این آزادراه تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسد.

معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، روز دوشنبه با هدف بررسی برخی از پروژه‌های کلان عمرانی و زیرساختی و دیدار با تعدادی از نُخبگان و جامعه دانشگاهی، به استان اصفهان سفر کرد.

بازدید از روند پیشرفت پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان_قم_تهران، حضور در جمع دانشجویان استان به میزبانی دانشگاه صنعتی، تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی، بازدید از پروژه کنارگذر شرق و سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان، بخش‌هایی از برنامه سفر ۲ روزه معاون اجرایی رییس جمهور به اصفهان است.

تشکیل قرارگاه مقابله با آلودگی هوای استان اصفهان و بررسی راهکار‌های عملیاتی بمنظور کاهش و رفع آلودگی هوا نیز از دیگر برنامه‌های وی خواهد بود.

در این سفر، مصوبات دور نخست سفر ریاست جمهوری به استان اصفهان در حوزه تأمین آب و زاینده‌رود بصورت ویژه بررسی می‌شود.

آزادراه کنارگذر شرق اصفهان از آزادراه نطنز - کاشان - اصفهان، آغاز و به آزاد راه اصفهان - شیراز ختم می‌شود که قطعه یک و ۲ آن ۲۹ آبان سال ۹۹ افتتاح شد.

قطعه نخست این پروژه از آزادراه اصفهان- نطنز تا آزادراه اصفهان- اردستان به طول ۳۰ کیلومتر، قطعه دوم در ادامه تا جاده اصفهان- نایین به طول ۳۳ کیلومتر و قطعه سوم آن از باغ رضوان تا گردنه لاشتر پس از بهارستان، به طول ۳۰ کیلومتر است.

احداث این کنار گذر در کاهش آلاینده‌ها، تصادف‌ها و ترافیک بسیار موثر خواهد بود و با توجه به اینکه روزانه ۶۰۰ هزار دستگاه تردد خودرو در جاده‌های اصلی کلانشهر اصفهان انجام می‌شود، برآورد تردد روزانه ۸۰ هزار وسیله نقلیه از این مسیر، نقشی مهم و گره‌گشا خواهد داشت.

۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی این استان، بعنوان چهارراه ترانزیتی، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

منبع : ایرنا 

 

آخرین اخبار
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر