کد خبر: ۳۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷
تعامل صنعت با دانشگاه تحول‌ساز است

رئیس دانشگاه اصفهان گفت: آمدن صنایع به ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان می‌تواند اقدامی تحول ساز باشد.

حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان در مراسم انعقاد توافق نامه جامع همکاری مشترک دانشگاه اصفهان با گروه صنعتی انتخاب گفت:تعامل صنعت با دانشگاه تحول ساز است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان در مراسم انعقاد توافق نامه جامع همکاری مشترک دانشگاه اصفهان با گروه صنعتی انتخاب اظهار داشت: برای تبیین مشکلات تعامل دانشگاه و صنعت، می‌توان از نظریه تعادل نقطه‌ای استفاده کرد.

وی افزود: در الگوی تعادل نقطه‌ای، پایداری وضع موجود یک بعد و تحول و تغییرات بعد دیگر است، بسیاری از مشکلات تعامل ما با صنعت ناشی از چسبندگی به وضع موجود است و برای رفع این چسبندگی، جلسات با دستور کار مشخص و رصد مسیر طی شده ضروری است.

هرسیج ادامه داد: آمدن صنایع به ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان می‌تواند اقدامی تحول ساز باشد، مشاهدات امروز و گزارشات نشان می‌دهد تحول شروع شده و باید به نحو شایسته اطلاع‌رسانی شود.

رئیس دانشگاه اصفهان بیان کرد: دانشگاه اصفهان با توجه به جامعیتی که دارد و به عنوان بزرگترین دانشگاه در مرکز کشور، می‌تواند در شکل دادن به فن آوری‌های بلوغ یافته، نقش ایفا کند.

غلامحسین کسائی، معاون تحقیق و توسعه گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در این جلسه گفت: برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها راهی اجتناب ناپذیر است که صنعت پیمودن آن را شروع کرده و به صبر و برنامه ریزی نیاز دارد.

وی اضافه کرد: در صنعت معمولا تجربه همکاری در حوزه نوآوری و فن آوری با دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان فراگیر نبوده است، لذا توافق نامه اخیر می‌تواند در سرعت حمایت از ایده‌های فن آورانه و نوآورانه گامی مهم باشد.

کسائی ادامه داد: در این گروه صنعتی با هدف ترویج و توسعه همکاری صنعت با دانشگاه و بهره مندی از خدمات دانشگاهیان، اقداماتی را آغاز کرده‌ایم و امیدواریم در یک افق دو ساله، حداقل قراداد‌های ما با دانشگاه اصفهان به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد.

برچسب ها: دانشگاه صنعت
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت