کد خبر: ۳۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱

ایرانی‌ها برای سفر به این کشور‌ها نیاز به دلار ندارند

مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران از حذف دلار از سبد ارز‌های مسافرتی به کشور‌های همسایه و جایگزینی آن با ارز خود کشور‌ها خبر داد.
ایرانی‌ها برای سفر به این کشور‌ها نیاز به دلار ندارند

مخاطب 24- علی سعیدی، مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: در موضوع ارز‌های مسافرتی برنامه‌ریزی کردیم که ارز کشور‌های همسایه و مقصد را در اختیار مسافران قرار دهیم.

او افزود: برای مثال در سفر‌های زیارتی به عراق دینار، برای عربستان و اعمال حج ریال عربستان، مسافران ترکیه لیر و امارات درهم دریافت کنند و در این زمینه مطالعات لازم انجام و اقدامات اجرایی پیگیری شده است.

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان‌داشت: مسافران میلیونی به کشور‌های همسایه داریم و این مسافران تقاضای زیادی را در حوزه دلار ایجاد می‌کنند.

او ادامه‌داد: از سوی دیگر با همه این کشور‌ها در عمل مبادلات تجاری داشته و قرارداد‌های پیمان‌های پولی دوجانبه با برخی از آن‌ها داریم. با برخی دیگر که پیمان نداریم هم بانک مرکزی در تلاش برای از سرگیری پیمان پولی دوجانبه است.

سعیدی اظهار داشت: دریافت ارز کشور مقصد برای مسافران نیز راحت‌تر است، زیرا نیاز به هزینه تعسیر ندارند و این اقدام هزینه مسافران را کاهش می‌دهد.

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران تاکید کرد: دلارزدایی فقط مختص به کشور ما نیست و در کشور‌های دیگر نیز اجرایی می‌شود، زیرا ریسک دلار بالاست؛ بنابراین ما نیز در این مسیر گام برداشته و مرکز مبادله این کار را شروع کرده است.

او اضافه‌کرد: در مرکز مبادله ارز و طلای ایران اقدامات جمع‌بندی شده و در تامین اسکناس‌ها اقدامات اجرایی پیگیری می‌شود تا توسط بانک‌های عامل قابلیت اجرایی داشته باشد.

 

منبع: ایرنا

برچسب ها: ارز و طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر