کد خبر: ۳۲۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۰

کانیه وست از احداث شهری ۱۰۰هزار هکتاری در خاورمیانه خبر داد

این خواننده رپ، که به‌دلیل طرح‌های بلندپروازانه و آلبوم‌های منتشرنشده‌اش معروف است، از مدیران پروژه، مهندسان، معماران و پیمانکاران می‌خواهد که به این اقدام بلندپروازانه بپیوندند.
کانیه وست از احداث شهری ۱۰۰هزار هکتاری در خاورمیانه خبر داد

مخاطب 24- جاه‌طلبی‌های بزرگ کانیه وست، همسر سابق کیم کارداشیان، بر هیچ‌کس پوشیده نبوده است، اما این آخری شاید کمی بزرگ‌تر از حد معمول باشد. این خواننده رپ، که به‌دلیل طرح‌های بلندپروازانه و آلبوم‌های منتشرنشده‌اش معروف است، اکنون به فکر احداث شهری کاملا پایدار از لحاظ زیست‌محیطی به نام «دروم» در خاورمیانه افتاده است.

بله درست است، می‌خواهد شهری بزرگ در میانه جهان بسازد.

با این حال، این تصمیم او، با سابقه‌ای که در سرمایه‌گذاری‌های ناتمام و املاک رهاشده دارد، طرفدارانش را به حیرت و تردید واداشته است.

او سال‌ها است که طرفدارانش را با اعلان آلبومی که هرگز منتشر نمی‌شود به سخره گرفته و طرفدارانش را ناامید و خسته کرده است.

به گزارش نیویورک پست، طرح اخیر او که با همکاری «تای دولا ساین» بود، بدون تعجب و حتی بی‌آنکه روزنه امیدی در آن پیدا شود، منتفی شد.

ابرپروژه نئوم عربستان سعودی از «اوتامو» برای میزبانی هنرمندان بزرگ جهانی رونمایی کرد
حالا هم گمانه‌زنی‌هایی در مورد انتشار آلبومش در شب سال نو وجود دارد؛ و البته که هوادارنش محتاطانه به این خبر امید می‌بندند.

با این حال، او در چرخشی شگفت‌انگیز به سراغ حساب کاربری ایکس رفت تا جسورانه‌ترین بیانیه‌اش را عرضه کند: احداث «دروم». او قصد دارد این شهر را در جایی در خاورمیانه بسازد، اما نمی‌گوید کجا.

این شهر، که هنوز در مرحله طرح و توسعه است، قرار است وسعت خیره‌کننده ۱۰۰ هزار هکتاری، یعنی دو برابر مساحت نیویورک، داشته باشد.

وست فعالانه در جست‌وجوی همکارانی برای این پروژه است. او از مدیران پروژه، مهندسان، معماران و پیمانکاران می‌خواهد که به این اقدام بلندپروازانه بپیوندند.

با این حال، در بحبوحه این خبر رویایی، گزارش‌هایی از کلیسای وست لس آنجلس منتشر شده، ملکی که وست در ماه مارس به قیمت ۱.۵ میلیارد دلار خرید و مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

علاوه بر این، وست اخیرا خانه‌اش در مالیبو را- که به‌دلیل مشکلات مالی از پس بازسازی‌اش بر نیامد- برای فروش گذاشته است.

این ملک، که در اوایل سال جاری به قیمت پایه‌اش سقوط کرد، اکنون ۵۳ میلیون دلار قیمت دارد که کمتر از ۵۷.۲۵ میلیون دلاری است که وست دو سال پیش برای خریدش پرداخته بود.

گرچه طرفداران کانیه وست سرگرم هضم اخبار مربوط به طرح «دروم» اند، سابقه طرح‌های محقق‌نشده و ملک‌های رهاشده وست بر این جدید‌ترین ماجراجویی‌اش سایه افکنده است.

 

منبع: ایندیپندنت فارسی 

برچسب ها: زیست محیطی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر