کد خبر: ۳۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
آیت‌الله طباطبایی‌نژاد: دولت اولویت‌های کشور را در نظر بگیرد

مشکل آب اصفهان را درست کنید

امام جمعه اصفهان گفت: پولی که در اختیار دولت است حاصل نفت و مالیات بوده و با آن نمی‌توان همه کار‌ها را انجام داد، بنابراین باید ابتدا اولویت‌ها را در نظر بگیریم.
مشکل آب اصفهان را درست کنید

آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد صبح امروز در دیدار با محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور  اظهار داشت: تقاضای ما این است که بیشتر به اصفهان سفر کنید، چرا که اصفهان در تقدیم شهید و جانباز و حتی در سایر فعالیت‌ها یک دهم کشور است و توقع اصلی مردم اصفهان آب است.

وی افزود: مردم اصفهان اهل کار هستند و می‌توانند به اندازه نیمی از کشور مواد غذایی خود را تامین کنند، اما آب می‌خواهند، البته این مسئله، زمان می‌برد و در عین حال نیاز به مساعدت قوی دارد و باید به مرحله عمل  برسد، این یکی از خواسته‌ها از همه دولت‌ها بوده و اگر مسئله آب اصفهان حل شود، بقیه مسائل نیز حل خواهد شد.

امام جمعه اصفهان با تاکید بر لزوم عملیاتی و اجرا شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری به اصفهان تصریح کرد: مسئله دیگر این است که رئیس جمهور به اصفهان آمدند و وعده‌هایی داده و تصویب شد، بنابراین باید این وعده‌ها اجرا شود. دولت باید در مسائل مختلف ابتدا اولویت‌ها را در نظر بگیرد و باید به دنبال انجام کار مردم باشیم و آنچه که سبب نارضایتی مردم است را برطرف کنیم.

آیت الله طباطبایی نژاد وعده دادن و انجام نشدن وعده‌ها را سبب خدشه بر وجهه دولت و رئیس جمهور عنوان و خاطرنشان کرد: پولی که در اختیار دولت است حاصل نفت و مالیات بوده و با آن نمی‌توان همه کار‌ها را انجام داد، بنابراین باید ابتدا اولویت‌ها را در نظر بگیریم و به ویژه در مسائل مالی که وعده می‌دهند و تصویب می‌کنند، عملی نشدن آن برای دولت و رئیس جمهور خوب نیست.

وی خاطرنشان کرد: این مسئله چند اشتباه در پی دارد، در ابتدا این که بر مبنای قولی که دولت داده برخی افراد کار خود را توسعه دادند و اکنون به تصور این که پول به دست آن‌ها می‌رسد برای ادامه کار دچار مشکل شده‌اند، بنابراین زمانی که مسئله‌ای تصویب شد باید عمل شود.

منبع : تسنیم 

 

آخرین اخبار
اخبار داغ
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر